El compromís de Fira amb Nutrició Sense Fronteres

Fira de Barcelona col·labora un any més amb l’ONG Nutrició Sense Fronteres. Aportarà els excedents alimentaris que es produeixin durant la celebració del Mobile World Congress, l’esdeveniment mundial de les comunicacions mòbils que se celebrarà del 22 al 25 de febrer al recinte de Gran Via. Aquesta acció solidària beneficiarà a més de 5.000 persones de la ciutat que es troben en situació de pobresa.
Nutrició Sense Fronteres realitzarà la recollida, l’avaluació nutricional i l’anàlisi dels aliments excedents que es distribuiran a 17 entitats socials que treballen amb col·lectius en situació de vulnerabilitat com Creu Roja, Càritas, Formació i Treball, Fundació Roura, etc. En l’edició anterior del Mobile World Congress, l’ONG va recuperar més de 1.900 kg de menjar.
En línia amb la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, Fira de Barcelona col·labora amb el “projecte BCN comparteix el menjar” de Nutrició Sense Fronteres, a través de GastroFira, per reduir el malbaratament alimentari. Aquesta iniciativa, en què hi col·laboren diferents empreses d’alimentació i restauració, ha distribuït més de 72 tones de menjar beneficiant a més de 67.000 persones.
Barcelona, febrer de 2016