El Caravaning tanca portes i referma el seu lideratge com principal esdeveniment del sector

La 35a edició del Saló Internacional del Caravaning posa punt i final avui després de nou dies d’intensa activitat i gran afluència de visitants, fet que ha reforçat el certamen com a principal aparador comercial del sector a Espanya i al sud d’Europa. El saló ha reflectit el bon moment que viu el sector, amb les furgonetes campers, les autocaravanes i els vehicles tot terreny com a principals punts d’interès entre els visitants.

El Saló Internacional del Caravaning tanca avui diumenge una edició marcada per la gran afluència de públic i la consolidació de les campers com a punta de llança del sector i principal via d’entrada del públic més jove. En aquest sentit, l’àrea d’exposició de furgonetes, amb els principals fabricants i empreses especialitzades en camperització, així com també la zona de vehicles 4×4 ha tornat a tenir un gran èxit.

Igualment, l’àrea d’autocaravanes i caravanes, amb una completa i variada oferta de models, amb algunes de les marques líders del sector, juntament amb l’espai d’accessoris i de tendes de campanya, també han repetit com a principals reclams del saló. De la mateixa manera, la àrea d’esports d’aventura que s’estrenava per primera vegada al saló ha estat molt ben rebuda, especialment entre els aficionats al caravàning que també són esportistes i que han pogut trobar i provar material esportiu, roba tècnica i, fins i tot, alguns dels últims models de les bicicletes líders del mercat.

Exposició comercial a banda, les activitats i propostes lúdiques dels cap de setmana, incloent xerrades, presentacions, circuits familiars, concursos i tallers dels espais Caravaning Kids i Travelvaning, han confirmat el saló com un esdeveniment de gran interès entre les famílies i el públic jove.

A falta d’unes hores per tancar la 35a edició del Saló Internacional del Caravaning, es preveu que més de 60.000 persones l’hauran visitat.

Barcelona, 24 d’octubre de 2021
Albert Sas i Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com