Construmat evoluciona i es reposiciona a partir de l’edició de 2015 en Beyond Building Barcelona

Construmat, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, es reinventa per així poder oferir a les empreses del sector de la construcció un nou certamen que s’ajusti més a les seves necessitats i demandes. Neix Beyond Building Barcelona, el principal objectiu del qual és aconseguir que la indústria de la construcció fer un pas endavant i anar més enllà en el seu camí cap a la recuperació. Beyond Building Barcelona se celebrarà del 19 al 23 de maig de 2015 en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona amb un nou enfoc per tal de contribuir a la dinamització de la construcció tant a nivell nacional com internacional.

Nous temps, nou Beyond Building Barcelona. El saló opta per un format innovador que apostarà decididament pels quatre pilars sobre els quals es vertebrarà: la innovació, la sostenibilitat-rehabilitació, el disseny i el market place. A més, la construcció intel¿ligent o l’arquitectura comptaran amb major protagonisme en aquesta nova etapa del certamen.
Construmat, la primera edició del qual es va celebrar l’any 1979, s’adapta als nous temps i evoluciona per oferir solucions reals a les empreses del sector. Fira de Barcelona organitzarà la 19ena edició d’un certamen que vol ser l’esdeveniment firal de referència de la indústria de la construcció del nostre país i transformar-se en un ‘hub’ internacional de relacions, pont entre Europa i les àrees geogràfiques de major creixement, on la influència de la construcció espanyola és més sòlida, com són l’arc mediterrani, Amèrica Llatina i el Nord d’Àfrica.

El nou Beyond Building Barcelona comptarà amb un Market Place, compost per dos Fòrums Contract, un de nacional i un altre d’internacional en què es presentaran projectes constructius d’alguns dels mercats més dinàmics del món com Colòmbia, Xile o Algèria així com iniciatives que s’estan desenvolupant a nivell nacional, identificant aquelles regions amb major activitat constructiva i aquells sectors en desenvolupament: hoteler, oficines, retail i residencial. El certamen, a més, posarà a disposició de tots els expositors les principals innovacions tecnològiques en un espai de transferència del coneixement on participaran centres tecnològics de construcció de tot el món.

Juntament a l’oferta comercial que es mostrarà en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, Beyond Building Barcelona oferirà també un ampli programa de jornades tècniques, seminaris, conferències i presentacions en una nova zona expositiva que permeti relacionar de forma pròxima el coneixement amb les empreses i noves àrees d’interacció dels professionals del sector que convertiran al saló en la cimera sectorial de la indústria de la construcció.

Barcelona, 17 de setembre de 2014