Constituït el comitè assessor de l’IoT Solutions World Congress 2018

IoT Solutions World Congress (IoTSWC) ha constituït recentment el consell assessor de la seva propera edició que se celebrarà del 16 al 18 d’octubre. Aquest òrgan consultiu és l’encarregat de marcar l’estratègia general de l’esdeveniment que organitza Fira de Barcelona i està format per 17 membres, entre ells reconeguts visionaris de la indústria, experts en tecnologia i executius de firmes líders que es dediquen a accelerar el coneixement i la implementació de l’Internet of Things en diversos entorns.

Aquest comitè d’experts internacionals, presidit pel director executiu de l’Industrial Internet Consortium (IIC), Richard Soley, es compromet a difondre l’esdeveniment líder de l’IoT industrial arreu del món i a garantir que la pròxima edició de l’IoT Solutions World Congress aporti coneixement pràctic sobre el desplegament de l’IoT en diferents entorns industrials, contribueixi al networking professional al més alt nivell, i demostri la necessària col·laboració entre companyies de la cadena de valor de l’IoT per poder transformar els negocis i la societat gràcies a aquesta tecnologia.

En aquest sentit, aquest comitè assessor col·labora estretament amb el comitè de programa, format per gairebé una trentena de representants de firmes i entitats de referència i encarregat de definir i identificar els temes, ponents i casos d’èxit més actuals que s’exposaran a les sessions del Congrés. D’aquesta manera es garanteix l’alta qualitat dels continguts i que el panell de conferències i ponents cobreixi múltiples indústries, tecnologies, estàndards i aplicacions.

A més de Richard Soley, el comitè assessor del l’IoT Solutions World Congress 2018 està format pel vicepresident d’Intel, Jonathan Ballon; el Sènior Client Partner de Korn Ferry, Prith Banerjee; el director de IoTSWC, Roger Bou; el vice-president i director general d’Empreses Connectades de Honeywell, Stephen Gold; el responsable global de vendes de IOT de Vodafone, Tony Guerion; el Global Leader, Consumer & Industrial Products de Deloitte, Tim Hanley; el Chief Architect d’Internet of Things de Redhat, James Kirkland; el director d’Industry Solutions Product Management and IOT Strategy de SAS, Jason Mann; el Global Head IOT, VP de Wipro, Jayraj Nair; el president de la Industrial Value Chain Initiative, Yasuyuki Nishioka; el representant del World Economic Forum, Derek O’Halloran; el conseller delegat de RTI, Stan Schneider; el Sènior Vice President of Global Industry and Government Affairs de Schneider Electric, John Tuccillo; la presidenta de ODVA, Katherine Voss; el President of IOT Solution d’Huawei, Jiang Wangcheng; i la vicepresidenta de IOT i Seguretat d’Analog Devices, Joy Weiss.

IoT Solutions World Congress (IoTSWC) és el major esdeveniment del món sobre les innovacions de l’internet industrial que aplega congrés, exposició comercial i bancs de proves. En la seva edició d’octubre preveu reunir 300 expositors i 250 ponents internacionals. La cita d’enguany confirmarà l’auge de la implantació massiva del Iot en diferents entorns industrials i negocis, i mostrarà, així mateix, la convergència d’aquesta tecnologia amb la intel·ligència artificial i el blockchain. L’any passat van visitar l’esdeveniment més de 13.000 professionals de 114 països.

Barcelona, ​​març de 2017