Congrés europeu de les malalties del fetge

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona es converteix en seu del congrés més important del món de les malalties hepàtiques. Acull, del 14 al 17 d’abril, l’International Liver Congress (ILC), trobada anual de l’Associació Europea per a l’Estudi del Fetge (EASL) que reuneix més de 10.000 experts d’arreu del món.
Destaca el seu reconegut programa congressual amb simposis, tallers, seminaris per donar a conèixer les últimes investigacions i avenços en la prevenció, detecció i tractament de les malalties hepàtiques.
Hi participen científics i experts de l’àmbit mèdic i sanitari en diversos camps: hepatologia, gastroentereologia, medicina interna, biologia cel·lular, cirurgia de trasplantament, malalties infeccioses, microbiologia i virologia, farmacologia, patologia i radiologia i imatge.
Una de les malalties hepàtiques més freqüents l’hepatitis viral (de tipus A, B, C, D i E) que afecta milions de persones a tot el món: provoca patologies agudes i cròniques i causa la mort de prop d’1,4 milions de persones cada any.
Barcelona, març de 2016