Caravaning, totes les opcions per viatjar en llibertat

Del 4 al 12 d’octubre se celebra, al recinte de Gran Via, el Saló Internacional del Caravaning, una cita ineludible per als aficionats al turisme familiar i en contacte amb la natura. En aquesta edició, mostra totes les novetats dels principals fabricants i estrena una nova àrea low cost.

Durant nou dies, s’exposen els últims models de caravanes, autocaravanes, campers, cases de fusta, mòduls, remolcs, avancés i accessoris, així com l’oferta d’allotjaments de càmping.

Com a novetat, el saló ha creat aquest any la Zona Camper, destinada al públic més jove i aventurer, i compta per primera vegada amb un espai outlet, amb vehicles sense matricular d’altres temporades o models de km 0.

En aquesta convocatòria, estrena nou lema, I am Caravaning, per promoure els valors d’aquesta modalitat turística, un moviment al que s’han sumat personatges famosos com Marc Márquez, els dissenyadors de moda Custo Dalmau o Miriam Ponsa, la model Malena Costa o el entrenador del Màlaga CF, Javi Gracia.

El certamen, organitzat amb la col¿laboració del gremi d’Empresaris de Caravaning de Catalunya (GREMCAR) i de l’Associació Espanyola de la Indústria i Comerç del Caravaning (ASEICAR), inclou també propostes lúdiques com tallers de Brico Furgo, un pàrquing de caravanes i autocaravanes per viure l’experiència de pernoctar al saló i activitats infantils.

Barcelona, octubre de 2014