Cap de setmana ple d’activitats per als aficionats al turisme a l’aire lliure en motiu del Caravaning

El Saló Internacional del Caravaning, que se celebra al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona fins aquest diumenge, es prepara per un cap de setmana ple de propostes lúdiques per viure la passió per aquest sector. Un circuit de terra per provar mountain bikes, dues pistes de bicicleta per nens i nenes i el sorteig final de la campanya “Jo Em Corono”, són només algunes de les activitats previstes d’una edició que compta amb més de 600 vehicles en exposició.

Les propostes familiars seran les protagonistes del segon i últim cap de setmana del Saló Internacional del Caravaning que tanca diumenge la seva 35a edició. Les àrees més actives de l’esdeveniment, Travelvaning i Caravaning kids, tornaran a obrir portes amb un complet programa que inclou concursos, curses, tallers i xerrades, entre d’altres.

Dues pistes de carreres de bicicletes de l’àrea Caravaning Kids, un taller sobre natura a la Quechua Family Experience o la pràctica del slackline, un esport que consisteix en mantenir l’equilibri sobre una cinta tèxtil suspesa a l’aire, són algunes de les propostes pels més petits.

Igualment, comptarà amb la Demo Sports Bike Area, amb el circuit de sorra per on els visitants podran provar alguns dels últims models de bicletes premium, tant urbans, elèctrics, com de muntanya, de marques líders com Specialized, Orbea, Cannondale, Giant, Mondraker o Megamo, entre d’altres.

De la seva banda, Travelvaning, l’espai de trobada dels viatgers, oferirà diverses xerrades durant el cap de setmana, entre elles una que presentarà dissabte la cuinera del Canal Cocina, Amanda Laporte, sobre receptes dins una autocaravana i com organitzar un rebost sobre rodes. També destaca la sessió sobre com combinar la vida en una furgoneta i la pràctica d’esports, de la mà del influencer Willy Foxx.

Sorteig “Jo em corono”
El plat fort del cap de setmana, però, arribarà diumenge a la tarda quan es donarà a conèixer el guanyador de la furgoneta camper Mercedes 407, un model clàssic que ha estat completament restaurat per a l’ocasió i que se sortejarà entre les persones que han fet aportacions a la iniciativa solidària “Jo em corono” que està recaptant fons per la lluita contra la covid19.

La campanya liderada pels actors Marc Clotet i Natalia Sànchez ja ha recaptat més de 2,5 milions d’euros que s’estan destinant a quatre grans línies de recerca (vacunes, Covid persistent, prevenció i tractaments) de l’Hospital Germans Trias i Pujol, la Fundació de Lluita contra la Sida i la Fundació Irsicaixa.

El Saló Internacional del Caravaning, organitzat per Fira de Barcelona, compta amb 130 empreses expositores i més de 600 vehicles en exposició en més de 30.000m² nets que estan mostrant la més gran oferta comercial del sector a Espanya, entre autocaravanes, caravanes, campers, tendes, remolcs tenda, avancés i accessoris, entre d’altres.

Barcelona, 22 d’octubre de 2021
Albert Sas i Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com