Bizfranquicias presenta conceptes de negoci per emprender o invertir el 2017

Novament la franquícia tindrà espai propi a Bizbarcelona, ​​l’esdeveniment adreçat a persones emprenedores i pimes que se celebrarà del 31 de maig a l’1 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Agrupades en l’espai Bizfranquicias, estaran representades més de 50 ensenyes de diferents sectors d’activitat que cerquen ampliar la seva xarxa comercial al mercat català. Els visitants interessats a conèixer els avantatges d’invertir o emprendre a través de la franquícia trobaran nous conceptes de negoci, assessorament personalitzat, conferències i informació sobre les principals tendències que dinamitzen aquest mercat.

Catalunya concentra el 24% del total de xarxes franquiciadores espanyoles, el 29,5% dels locals franquiciats i el 25% de l’ocupació. Concretament operen 311 cadenes franquiciadores, que facturen gairebé 6.424.000 d’euros en 20.858 establiments en què treballen 67.683 persones, segons dades al tancament de 2016 de l’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF). Les previsions de creixement de la facturació per 2017 són molt positives, la qual cosa col·loca la franquícia com una atractiva fórmula per emprendre o invertir.
Per al director de Bizbarcelona, ​​Aleix Planas, “la franquícia ha contribuït especialment a dinamitzar el comerç i és un dels sistemes que permet a emprenedors, autònoms i petits empresaris transformar-se i adaptar-se als canvis amb menor risc, gràcies al saber fer que aporta la marca franquiciadora “.
En aquest sentit, en col·laboració amb la AEF i amb la participació de les principals consultores del sector, Bizfranquicias presentarà a potencials franquiciats ensenyes de diferents sectors d’activitat com serveis, restauració, alimentació, moda i bellesa-estètica, tecnologia, entre d’altres. Aquest espai permetrà conèixer els conceptes de negoci, formats i inversions requerides, així com franquícies destinades específicament a l’autoocupació. Com a complement de l’oferta comercial, s’habilitarà una sala en què es desenvoluparan conferències i es potenciarà el networking.
El president de l’AEF, Xavier Vallhonrat, atribueix l’èxit de la franquícia “a la seva capacitat d’adaptació a les circumstàncies del mercat i de dinamització de sectors que presenten possibilitats de creixement”. Aquest model empresarial resulta atractiu per als emprenedors perquè el negoci compta amb el suport i matalàs de seguretat que ofereix l’estructura franquiciadora. “El franquiciat tindrà orientació sobre la inversió que ha de fer, com ho ha de fer i quines són les expectatives de resultats que pot esperar”, assegura Vallhonrat. “A més, tindrà una assistència i un acompanyament durant tota la vida empresarial”, conclou.
Bizfranquicias és un espai de Bizbarcelona, ​​l’esdeveniment firal de referència per a emprenedors, autònoms i petites i mitjanes empreses que enguany oferirà solucions i eines per afrontar la transformació econòmica, social, tecnològica i empresarial. A través de conferències, espais d’assessorament i activitats de networking, Bizbarcelona presentarà tendències, serveis empresarials i per a l’economia social, i eines per a la digitalització dels negocis.
El saló Bizbarcelona by Barcelona Activa està promogut per l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, ​​la Cambra de Comerç de Barcelona i PIMEC. També col·laboren, aportant continguts i promocionant el esdeveniment, més d’un centenar d’entitats que formen part de la Bizcommunity.
Barcelona, abril de 2017