BBFW aposta per la moda trencadora, la creativitat i l’artesania en la seva edició del 2023

Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), el saló líder mundial de moda nupcial, estrena la imatge d’una edició que, entre el 19 i el 23 d’abril del 2023, presentarà les novetats de les grans firmes nacionals i internacionals del sector, en un format cada cop més experiencial en què la moda nupcial més innovadora i creativa serà la gran protagonista. L’esdeveniment, organitzat per Fira de Barcelona, fomentarà la moda sostenible i la internacionalització per respondre a la demanda dels consumidors, dinamitzar el negoci i avançar en els futurs reptes.

Sota el lema de “Rise” representat per la imatge d’una núvia dinàmica i vital, el saló proposa al sector “fer un salt” projectant la seva creativitat i innovació cap a una moda cada cop més sostenible, conscient, responsable i inclusiva. La inspiració és la dona del present, que busca una nova imatge que reflecteixi el seu inconformisme i empoderament.

Rise representa també la superació de les normes obsoletes per elevar-se i descobrir des d’un punt de vista disruptiu totes les possibilitats que presenta el futur. Alhora, BBFW comparteix aquesta mateixa actitud i s’uneix al sector per reinventar el camí cap a un nou lideratge.

La directora de BBFW, Albasarí Caro, afirma que “estem treballant per crear una edició en què marques, dissenyadors, compradors i professionals visquin una nova experiència en una atmosfera creativa i trencadora que contribueixi a impulsar el negoci, i que ens ajudi, així mateix, a explorar com evolucionarà la indústria i com s’adaptarà a les exigències de les núvies futures. En aquest sentit” afegeix Caro “mantenint sempre el focus en l’àmbit comercial, Barcelona Bridal Fashion Week potenciarà a cada edició el seu rol d’epicentre de negoci i plataforma de generació de continguts rellevants per a les marques i compradors que, a més de protagonistes, seran els seus principals prescriptors” conclou.

Impuls al mercat internacional
L’impuls del negoci serà un altre dels grans eixos del saló i tindrà a la internacionalització el seu màxim aliat. Per això, BBFW continuarà potenciant la seva estratègia internacional consolidant mercats com l’europeu i el dels Estats Units i ampliant els ponts cap a Àsia, centrant-se sobretot al Japó, Corea del Sud i el sud-est asiàtic. Amb aquest objectiu, BBFW rebrà milers de buyers estratègics amb alt poder de compra, perquè es reuneixin amb els expositors d’un saló que compta amb una mitjana d’internacionalitat del 75% pel que fa a l’oferta i del 65% als visitants .

Paral·lelament, seguirà impulsant la seva plataforma digital -que en la darrera edició va registrar més de 40.000 visualitzacions- dotada d’un àmbit dedicat en exclusiva a les marques participants i professionals per augmentar les seves oportunitats de connexió a nivell mundial, i un altre obert al públic per facilitar-ne el accés a la visualització de les col·leccions per part de les futures núvies.

En el marc de la fira se celebraran a més diversos esdeveniments, com la Barcelona Bridal Night, la nit de gala del saló protagonitzada a les passades edicions per dissenyadors com Viktor&Rolf, Marchesa, Reem Acra, Naeem Khan, Ángel Sánchez o Houghton.

BBFW, que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, tornarà al recinte de Montjuïc amb les desfilades entre el 19 i el 22 d’abril, i l’exposició comercial del 21 al 23.

Barcelona, octubre de 2022

Mª Gloria Dilluvio Bianchi – Premsa Fira de Barcelona
93 233 21 72 – 609 73 47 70
gdilluvio@firabarcelona.com

Eva Martín – XXL Comunicación
93 452 65 00
eva@xxlcomunicacion.com