BBFW 2022 clou una edició marcada per l’optimisme i els negocis

Barcelona Bridal Fashion Week 2022 tanca aquesta tarda les portes d’una edició que ha suposat el retrobament de la indústria internacional de la moda nupcial i ha contribuït a la reactivació del mercat després d’un període complex. La celebració d’esdeveniments com la Bridal Night, protagonitzada per la primera desfilada mundial de la línia dedicada a les núvies de la firma d’alta costura Viktor& Rolf, ha completat l’oferta de BBFW que es reafirma com a la cita líder mundial de la moda bridal.

BBFW, organitzada per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, ha presentat les desfilades de 34 dissenyadors i l’oferta de més de 320 firmes, el 75% internacionals, atraient un públic que a poques hores del tancament es xifra en més de 18.600 visitants, el 65% procedents de l’estranger. Així mateix, han assistit al certamen 1.170 compradors estratègics nacionals i internacionals, convidats directament per l’organització (key buyers).

Per part seva, la plataforma digital BBFW Digital Experience, que seguirà operativa fins al proper 20 de juny, ha sumat des de l’inici de l’esdeveniment fins a aquest moment 40.000 visualitzacions de contingut.

Barcelona Bridal Night
Viktor Horsting i Rolf Snoeren, els dissenyadors i creadors de la reconeguda marca d’alta costura Viktor&Rolf, van presentar en exclusiva a Barcelona la primera desfilada mundial de la seva col·lecció de núvia Mariage durant la Bridal Night, la nit de gala del saló. Segons Horsting i Snoeren, el debut en passarel·la de la seva línia bridal s’havia de fer a BBFW perquè “Barcelona és el París de la moda nupcial”. La firma ha participat així mateix al trade fair compartint la ‘Showroom Area’, la zona del saló reservada en exclusiva a les grans marques internacionals, amb les libaneses Tony Ward i Zuhair Murad, Jenny Packham (Regne Unit) i Peter Langner (Itàlia).

Segons afirma Estermaria Laruccia, directora de Barcelona Bridal Fashion Week, “Ha estat una edició marcada per l’optimisme, els negocis i el desitjat retrobament dels professionals del món de la moda nupcial. L´esdeveniment ha contribuït a potenciar l´activitat comercial en un moment clau i seguirà recolzant marques i compradors nacionals i internacionals a través de l´aplicació BBFW Digital Experience”.

La setmana dedicada a la moda per a núvia, nuvi, festa i accessoris tornarà del 19 al 23 d’abril del 2023 a Fira de Barcelona per presentar les col·leccions 2024 de les firmes de la moda nupcial.

Barcelona, ​​24 d’abril del 2022

Mª Gloria Dilluvio Bianchi – Premsa Fira de Barcelona
93 233 21 72 – 609 73 47 70
gdilluvio@firabarcelona.com

Albert Sas Gimeno – Premsa Fira de Barcelona
690 088 359
asas@firabarcelona.com

Eva Martín – XXL Comunicación
93 452 65 00
eva@xxlcomunicacion.com