BBConstrumat i Piscina & Wellness Barcelona expliquen al sector com preparen la seva edició de desembre

Dimecres que ve, 28 d’abril, a les 11.00 hores, els salons BBConstrumat i Piscina & Wellness Barcelona organitzen un webinar en què donaran a conèixer a empreses, professionals i agents sectorials com preparen la celebració conjunta de tots dos esdeveniments adaptada a l’actual conjuntura i que està prevista del 29 de novembre a el 2 de desembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Durant la trobada s’explicarà el funcionament del format híbrid (presencial i on-line) de les fires i les sinèrgies que s’establiran, així com l‘oferta comercial, àrees i activitats en què s’està treballant per promoure el negoci, coneixement i networking en els sectors vinculats a la construcció i la piscina i wellness. També es facilitarà informació d’utilitat per a participar presencialment amb les màximes garanties de seguretat en aquests salons, així com els beneficis que les empreses i professionals poden obtenir amplificant la seva visibilitat i el nombre de contactes professionals a través de la plataforma digital complementària a la celebració física .

El webinar comptarà amb l’assistència de la directora de BBConstrumat, Ione Ruete, del director de Piscina & Wellness Barcelona, ​​Àngel Celorrio, i del director executiu de Barter (empresa especialitzada en esdeveniments internacionals), Jordi Montserrat. Els ponents exposaran les principals tendències que marquen l’evolució de les fires, així com la forma en què s’han adaptat aquests esdeveniments que organitza Fira de Barcelona a la nova situació derivada de la pandèmia. Així mateix, es resoldran totes les qüestions que plantegin els representants de les empreses expositores o interessades a assistir-hi.

Per poder participar en aquesta sessió en línia, cal inscriure a través d’aquest enllaç: https://app.livestorm.co/p/d82130c4-546c-42d9-beec-9dae08fe058a

Barcelona, ​​22 d’abril de 2021

Edu Pérez Moya – Maria Dolores Herranz
Tel. 93 233 21 66 -2541
eperezm@firabarcelona.com /
mdherranz@firabarcelona.com