Barcelona Meeting Point, la cita del sector immobiliari

Del 21 al 25 d’octubre se celebra al recinte de Montjuïc una nova edició de Barcelona Meeting Point, una de les trobades més importants del sector immobiliari. En la seva 19a edició, reforça la presència de compradors dels principals mercats internacionals.
Les persones interessades a adquirir un habitatge poden trobar una àmplia oferta immobiliària i beneficiar-se d’importants promocions i condicions especials de finançament.
En aquesta convocatòria, el saló compta amb la participació de 280 empreses de 15 països i la presència d’agents de la propietat i inversors europeus. En aquest sentit, organitza de nou el clúster “Shop in Barcelona. Real Estate” per promoure els contactes d’immobiliàries espanyoles amb compradors dels mercats més tradicionals com França, Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Països Escandinaus, Alemanya o Suïssa. També se celebra el 2n Barcelona Funds Meeting amb la presència dels principals fons d’inversió internacionals.
El certamen, organitzat pel Consorci de la Zona Franca, compta amb una nova edició del seu tradicional Symposium Internacional per debatre sobre la situació del sector.
Barcelona, octubre de 2015