Barcelona Games World llança la Barcelona Mobile Challenge per a jocs en plataforma mobile

La tercera edició del Barcelona Games World (BGW), el saló sobre videojocs de Fira de Barcelona, ​​presentarà una nova competició en obert per aficionats: la Barcelona Mobile Challenge. La competició, organitzada per la pròpia Fira de Barcelona i la Lliga de Videojocs Professional (Grup MEDIAPRO) se centrarà en els jocs més importants competitius del joc mòbil en l’actualitat com Clash Royale, Arena de Valor i Hearthstone, sense descartar incorporar més títols abans del començament de la competició.

Amb aquesta aposta, BGW s’alinea amb l’evolució del propi sector dels videojocs i amb la posició estratègica de la ciutat de Barcelona com Mobile World Capital. Els e-sports es consoliden com un dels segments de jocs amb major creixement i cada vegada compten amb un major nombre d’usuaris i seguidors. La Barcelona Mobile Challenge ofereix als aficionats l’oportunitat de competir en els jocs de més calat i entrar en la lluita pels diferents premis.

El saló barceloní acollirà la fase presencial del Mobile Challenge, encara que prèviament s’obriran quatre classificacions online a ArenaGG (plataforma de competició de LVP), on qualsevol jugador podrà inscriure’s lliurement. Els primers classificatoris de cada joc arrencaran els dies 20 i 21 d’octubre, i s’obre un nou cada cap de setmana fins a la celebració de Barcelona Games World.

A més, durant tot el cap de setmana de BGW, qualsevol interessat podrà apuntar-se als classificatoris presencials (cinc per joc durant els tres dies d’esdeveniment, amb durada diària) per competir al costat de la resta d’aspirants per a premis en perifèrics i merchandising, valorats en més de 300 €.

Els classificats en la fase online comptaran amb avantatges especials, com una plaça reservada a qualsevol dels dos tornejos presencials, dos abonaments de tres dies per a BGW i dos entrades per a l’espectacle Games & Symphonies que se celebrarà el dia 1 de desembre a l’Auditori Fòrum ( CCIB).

Vuit influencers per dinamitzar la competició
Barcelona Mobile Challenge comptarà amb diversos influents dels jocs implicats que durant les tres jornades de l’esdeveniment presencial s’encarregaran de dinamitzar cada camp de joc per a tots els participants i assistents que vulguin seguir de prop la competència. D’altra banda, els influents també es retransmetran via streaming tot el que succeeixi als tornejos presencials de Barcelona Games World, i ho faran a través dels seus propis canals d’emissió al llarg de la setmana.

Barcelona, 10 d’octubre de 2018