Barcelona Degusta, un festival per menjar-se’l

Els amants de la gastronomia no s’han de perdre Barcelona Degusta, un saló per conèixer, degustar i comprar els productes i ingredients més sorprenents. Se celebra del 24 al 27 de setembre en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i inclou més de 90 activitats, tallers, tasts i classes magistrals de la mà de 10 estrelles Michelin.
Hi participen xefs de la talla de Joan Roca, Carme Ruscalleda, Fermí Puig, Nandu Jubany, Carles Gaig, Carles Abellán o Ada Perrallada.
Són novetat els tallers de cuina infantil del nou espai Degusta Kids, els concerts a l’aire lliure i les demostracions culinàries d’altres cultures, com el taller d’Okonomiyaki (la varietat de truita japonesa més coneguda) o tacos mexicans, entre altres propostes.
A més de les activitats, Barcelona Degusta exhibeix tot tipus de productes de denominació d’origen, delicatessen i alimentació ecològica i compta amb àrees monogràfiques dedicades als vins, formatges, pa, dolços i cerveses artesanals. També habilita una zona d’alimentació urbana ambulant (Food Trucks).
En aquesta convocatòria, el saló coincideix amb BCN&CAKE, la fira de pastisseria creativa que mostra les últimes tendències en artesania dolça i el món de la xocolata i acull nombroses activitats i tallers.
Barcelona, setembre 2015