B-Travel tanca una edició marcada per l’inici de la recuperació del sector

B-Travel ha ratificat la seva condició de cita imprescindible per al sector turístic després de tres dies d’intensa activitat en què el saló de Fira de Barcelona ha marcat l’inici de la campanya turística d’estiu i ha contribuït a la recuperació del sector. I és que l’aposta de B-Travel per fomentar el turisme de proximitat i sostenible ha despertat l’interès de milers de visitants que han pogut contractar les seves pròximes vacances en el marc del certamen.

B-Travel 2021 ha aplegat al palau 8 del recinte de Montjuïc més de 60 expositors directes i 300 d’indirectes, que hi han ofert destinacions locals, regionals i nacionals, això com algunes d’internacionals. S’hi han tancat moltes reserves de viatges, superant fins i tot les seves expectatives inicials, en una edició que ha reunit una àmplia mostra representativa del sector i que, a través del programa Reactiva-T, ha posat a l’abast dels visitants tota mena d’ofertes i descomptes.

El president del saló, Martí Sarrate, ha afirmat que “els expositors estan satisfets per l’interès i l’afluència de visitants, que posa de manifest la incipient reactivació del mercat”. Sarrate ha destacat el paper de B-Travel en el context actual com a “un esdeveniment que ha contribuït a la recuperació del sector en un moment clau per a la indústria turística del país”.

Les destinacions de proximitat de Catalunya i les comunitats autònomes d’Andalusia, Astúries, Balears i Canàries han estat les més demandades mentre que, en l’àmbit internacional, les ciutats europees, Indonèsia i les agències de viatge especialitzades multidestinació han despertat també un gran interès.

Des de divendres i a poques hores del tancament, l’organització estima que B-Travel ha rebut la visita del voltant de 10.000 persones, en una edició en què s’ha aplicat un estricte protocol de seguretat i prevenció anti-Covid.

La directora del saló, Marta Serra, ha assenyalat que “la gran majoria dels expositors ens han transmès la seva intenció de seguir apostant per B-Travel de cara a futures edicions” i ha mostrat el seu agraïment e tots ells per “haver acceptat el repte de prendre part en una edició tan especial com la d’enguany”.

A més de revalidar la seva condició de gran plataforma de reserva de viatges, B-Travel ha donat a conèixer el ric patrimoni industrial com a destinació turística a la zona B-Industrial i ha comptat amb l’espai Cine Travel Forum, on s’han projectat tres prestigioses obres del cine documental de viatges sota la coordinació del periodista i cineasta Jordi Llompart.

Amb aquest saló, Fira de Barcelona ha reiniciat la celebració d’esdeveniments presencials de públic en el marc de la progressiva represa de la seva activitat firal.