Arnold Schwarzenegger torna a Fira de Barcelona

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull per segona vegada consecutiva l’Arnold Classic Europe, l’esdeveniment de referència per als amants de l’esport i les empreses del sector del fisioculturisme i el fitness que tindrà lloc del 22 al 24 de setembre. La presència del seu fundador, el carismàtic atleta, actor i exgovernador nord-americà, Arnold Schwarzenegger, és un dels principals atractius.
Entre d’altres actes, Schwarzenegger participa en una nova edició del Meeting with the Fans, on els seus seguidors podran escoltar les seves vivències esportives i professionals.
El Arnold Classic Europe organitza activitats relacionades amb més de 40 disciplines esportives, destacant l’espectacle al més pur estil americà Pro Show, que inclou les competicions de Bodybuilding i Men’s Physique, entre altres, amb la presència dels millors atletes nacionals i internacionals.
L’esdeveniment, així mateix, compta amb una zona d’exposició en la qual participen empreses de nutrició i roba esportiva, equips d’entrenament i maquinària, bellesa, complements esportius i gimnasos, entre d’altres.
Barcelona, setembre de 2017