Alimentaria FoodTech se celebrarà el 2023 per potenciar la seva oferta i internacionalitat

Alimentaria FoodTech prepara la seva propera edició per al setembre de 2023 amb l’objectiu de celebrar un esdeveniment amb major oferta, internacionalitat i participació, i continuar sent la cita de referència del sector de tecnologia, equipament i ingredients per a la indústria alimentària. El comitè organitzador del saló, del qual formen part empreses i principals associacions del sector, ha avalat un canvi de dates que permetrà un millor encaix en el calendari firal internacional.

Amb les noves dates del saló, que tindrà lloc del 26 al 29 de setembre de 2023 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​l’organització té com a objectiu garantir i potenciar la seva proposta de valor, augmentar la participació internacional en un entorn sense restriccions de mobilitat, preservar l’atractiu comercial del saló i aconseguir la màxima representativitat possible. Han secundat aquesta decisió les principals associacions i institucions del sector, entre les que es troba amec, l’associació de les empreses espanyoles industrials internacionalitzades, que és partner estratègic d´Alimentaria FoodTech per reforçar el seu posicionament internacional.

Per a Ricardo Márquez, director d’Alimentaria FoodTech, “aquesta decisió obeeix la nostra voluntat de seguir acompanyant el sector en el seu creixement i recuperació, i de reafirmar-nos com el millor punt de trobada per a la reactivació d’aquesta indústria imprescindible per al conjunt de la cadena agroalimentària. Davant d’un any que ve saturat d’esdeveniments internacionals, 2023 es presenta com el millor escenari de celebració per al sector “.

Agenda activa
Alimentaria FoodTech seguirà en contacte permanent amb la seva indústria. En aquest sentit, el saló està programant ja diversos punts de contacte amb els seus sectors representats mitjançant formats digitals i presencials que oferiran noves oportunitats de negoci. Una d’aquestes trobades sectorials tindrà lloc durant la celebració d’Alimentaria & Hostelco, l’abril de 2022.

L’esdeveniment mantindrà el seu caràcter transversal per donar solucions a tota la cadena de valor de la producció alimentària a través de la seva oferta de productes i serveis de processament, ingredients, packaging, indústria 4.0, seguretat alimentària, refrigeració, manutenció, logística i altres serveis auxiliars.

L’edició d’enguany estava prevista celebrar-la el proper mes d’octubre al costat de Hispack, que finalment tindrà lloc el maig de 2022.

Barcelona, 29 de juny de 2021

Susana Santamaria
Tel. 93 452 11 04

ssantamaria@alimentaria.com