Alimentaria 2014 es focalitza en el mercat exterior

Alimentaria, el Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes, torna al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 31 de març al 3 d’abril. En aquesta nova edició, la cita se centrarà en la internacionalització amb l’objectiu d’incrementar les oportunitats de negoci de les empreses participants. Aquest any, el saló compta amb 14 salons monogràfics, un pavelló de les autonomies i un altre d’ainternacional.
Intervin, Intercarn, Interlact, Multiproducto, Olivaria, Mundidulce, Expobebidas, Expoconser, Interpesca, Congelexpo, Alimentació ecològica i Restaurama són els 14 salons temàtics que engloba aquest any el certamen. Destaquen també el pavelló de les autonomies, que recull l’oferta de les comunitats autònomes, i l’espai internacional, en el qual es concentren empreses i institucions de més de 50 països.
Com a novetat, la cita estrena la proposta “The Alimentaria Experience” amb activitats i demostracions relacionades amb el món de la restauració i la gastronomia. Per aquest espai passaran alguns dels cuiners més reconeguts del panorama internacional com Joan Roca (El Celler de Can Roca), Carles Gaig (Restaurant Fona Gaig), Carme Ruscalleda (Restaurant Sant Pau), Romain Fornell (Restaurant Caelis), Nandu Jubany (restaurant Can Jubany), Francis Paniego (restaurant Echaurren) o Maria José San Román (restaurant Monastrell), entre d’altres. Així mateix, en aquest entorn es celebrarà la final del Concurs Cuiner de l’ Any en què participen xefs professionals de tot Espanya.
Barcelona, març de 2014