4YFN, la cita dels emprenedors en tecnologia mòbil

Impulsar la innovació i contribuir al fet que els emprenedors i les start-ups siguin un agent destacat dins de l’entorn econòmic i social en l’àmbit de la tecnologia mòbil. Aquest és l’objectiu principal de 4YFN, una iniciativa dissenyada per la Mobile World Capital Barcelona que se celebrarà en el marc del Mobile World Congress del 24 al 27 de febrer al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
A la trobada assistiran més de 1.000 emprenedors, professionals i inversors de tot el món per intercanviar idees, crear i consolidar projectes innovadors i fer networking. A més, se celebrarà la competició Mobile Startup Competition a través de la qual es premiarà el projecte empresarial més brillant, valorant la seva creativitat, la seva originalitat i la seva innovació.
La trobada comptarà la participació d’especialistes com Verne Harnish, expert en coaching per a emprenedors, Carlos Domingo, vicepresident de Telefónica i conseller delegat de Telefónica R + D, Morten Lund, empresari que està darrere de més de 80 start ups, Kenneth Morse, fundador del MIT Entrepreneurship Center i professor d’ESADE; Pepe Agell, director sènior de Chartboost, i Aldo de Jong, cofundador de la consultoria d’innovació de clar Partners.
Barcelona, 4 de febrer de 2014