2020, any de grans fires professionals

Intens calendari firal aquest 2020. Els recintes de Montjuïc i Gran Via acolliran salons i congressos de referència internacional, especialment en l’àmbit de la innovació tecnològica, l’alimentació, la indústria química, la moda i la salut. La gran activitat d’aquest any reforçarà novament el lideratge de Fira de Barcelona en el sector firal i la seva important contribució econòmica i social a la ciutat i el territori.

Entre les grans fires d’aquest 2020 destaquen el MWC Barcelona, ​​líder mundial en comunicacions mòbils que coincideix amb 4YFN sobre emprenedoria tecnològica; la celebració conjunta d’Alimentaria i Hostelco, la gran cita de l’alimentació i l’hoteleria; Smart City Expo World Congress, esdeveniment de referència internacional sobre ciutats intel·ligents; i una nova convocatòria de la indústria química aplicada amb Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas.

Altres salons rellevants de l’any són Ibtm World (turisme de negocis); Aviation Week MRO Europe (indústria de manteniment aeri); Valmont Barcelona Bridal Fashion Week (moda nupcial); IOT Solutions World Congress (internet industrial); Liber (indústria editorial en llengua castellana), Retail & Brand Experience World Congress (transformació digital del comerç minorista), Còmic, Manga, Ensenyament, Ocupació Juvenil, Sónar, Barcelona Meeting Point (sector immobiliari), SIL (logística), Barcelona Tattoo Expo o el Saló Nàutic.

El calendari de 2020 també inclou importants congressos mèdics d’àmbit europeu, com el de Ressonància Magnètica, Anestesiologia o Imatge Vascular, així com trobades corporatives d’àmbit tecnològic com Cisco Live o VM World.

Aquest any, a més, Fira de Barcelona preveu incrementar la seva activitat en altres països i coorganitzar un total de 16 fires, sis de les quals són noves: Smart City Expo a Santiago de Xile; Piscina & Wellness i Automobile a Mèxic; i Cubaindustria, Informática i Transport & Logística a Cuba. Aquests nous salons se sumen a les convocatòries de l’Smart City Expo a Curitiba (Brasil), Atlanta (EUA), Buenos Aires (Argentina), Mèrida (Mèxic), Doha (Qatar) i Kyoto (Japó); Alimentos Cuba, Energías Renovables Cuba i Fecons Cuba; i ExpoAntad & Alimentaria México.

Barcelona, ​​gener de 2020