Les properes vacances comencen al SITC

Els que desitgen planificar les seves properes vacances han de visitar el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC). Del 4 al 6 d’abril, al recinte de Montjuïc, presenta les millors propostes de destinacions nacionals i internacionals amb importants promocions per animar la reserva de viatges durant el certamen.

En aquesta edició, els visitants, a més de trobar ofertes especials, poden participar en sortejos de viatges, creuers, escapades de cap de setmana, bitllets d’avió i descomptes en hotels i transports, així com gaudir de nombroses activitats, com tastos de vi i espectacles de música i dansa, que els permetran començar les seves vacances al SITC.

El saló reuneix les experiències turístiques que ofereixen les destinacions de proximitat, amb la presència de les comunitats autònomes, destacant aquest any les àrees dedicades al càmping, al turisme rural i especialment al turisme gastronòmic, un espai on els assistents podran assaborir el millor de la cuina catalana amb degustacions a partir d’un euro.

L’oferta internacional també té especial rellevància, especialment les destinacions asiàtiques -amb la presència per primera vegada del Japó-, europeus, llatinoamericans i dels països del Mediterrani, així com les zones centrades en els creuers, les aventures al desert i les agències de viatges que ofereixen rutes per tot el món.

Barcelona, març de 2014