Smart City Expo rep el premi d’Innovación Tecnològica del Martin Luther King Jr. Center

Smart City Expo World Congress (SCEWC), la principal cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents organitzada per Fira de Barcelona ha estat premiada pel Martin Luther King Jr. Center d’Atlanta (EUA) amb el Beloved Community Technological Innovation Award de 2020 pel seu compromís amb la responsabilitat social seguint els principis de Martin Luther King Jr.

El director de SCEWC, Ugo Valenti, ha assegurat que “ens sentim veritablement honrats per un premi tan significatiu com aquest. Durant una dècada, hem estat desenvolupant una plataforma que reuneix persones de tot el món per lluitar junts per comunitats inclusives, equitatives, justes i pacífiques Rebre el reconeixement de Centre Martin Luther King Jr. pel nostre treball i alineament amb els principis de Dr. King ens encoratja a treballar més dur encara per avançar i assolir els nostres objectius col·lectius“.

Els Beloved Community Awards, l’honor més gran atorgat pel Martin Luther King Jr. Center for Nonviolent Change, reconeixen a persones i corporacions que exemplifiquen l’excel·lència en el seu lideratge i han demostrat un compromís amb la responsabilitat social en l’esperit de Martin Luther King Jr.

Represa d’activitat amb nou valor afegit
Smart City Expo World Congress celebrarà la seva pròxima edició al novembre de 2021. Després del llançament d’un Smart City Live totalment digital el 2020 a causa de la pandèmia, SCEWC reprendrà la seva activitat presencial amb el valor afegit de la nova iniciativa Tomorrow.City. Dissenyada per oferir a les empreses i administracions públiques un recurs durant tot l’any, es tracta d’una plataforma de plataformes a nivell global que combina recerca, tecnologia i inversió.

Barcelona, 21 de gener de 2020

Folc Lecha
+34 932 333 555
flecha@firabarcelona.com