Wellness Experience, un oasi de benestar als pavellons de Piscina & Wellness Barcelona

El saló líder i referent internacional del sector de la piscina habilita un any més el Wellness Experience, un centre de benestar en ple funcionament per mostrar les darreres novetats en equipament, tractaments i activitats durant l’esdeveniment que se celebrarà entre el 27 i 30 de novembre a Fira de Barcelona. L’espai comptarà amb sauna, spa, banyeres d’hidromassatge, zona de fitness i cabines amb demostracions de teràpies naturals, massatges i experiències de realitat virtual, a més d’una piscina central activa convertida en talasso perquè s’omplirà amb aigua de mar vitalitzada.

El sector del benestar i els centres de wellness han experimentat un auge significatiu en les darreres dècades i continuen evolucionant i innovant en els seus serveis per millorar la qualitat de vida de les persones, augmentant-ne la salut, el relax i el benestar.

En aquest sentit, el saló Piscina & Wellness Barcelona, ​​organitzat per Fira de Barcelona i l’Associació Espanyola de Professionals del Sector de la Piscina (Asofap), instal·larà com ve fent des del 2015, el seu propi centre de wellness al pavelló 1 del recinte de Gran Via. En aquesta ocasió, les instal·lacions aquàtiques de Wellness Experience i de tot l’esdeveniment s’ompliran amb aigua de mar oportunament tractada i vitalitzada per l’empresa MásQue Iniciativas, i al tancament del saló serà recollida novament per l’empresa proveïdora per ser reutilitzada en altres piscines o en basses contra incendis.

Es tracta d’una decisió adoptada “per respecte mediambiental i per les condicions climàtiques d´aquest any”, explica el director del saló, Ángel Celorrio. “En aquest espai –assegura Celorrio- volem reunir les últimes tendències i innovacions, però també mostrar totes les oportunitats de negoci que poden oferir els centres de benestar que basen el seu creixement en la cura de les persones i la sostenibilitat ambiental”.

Spa, piscina i recorreguts immersius
En un espai de 500 m2, el Wellness Experience comptarà amb les diferents estades d´un establiment clàssic d´aquest tipus com la recepció, sala d´espera, sala de fitness, zona de spa amb sauna seca i de vapor, cabines de tractaments, vestuaris, banys, piscina activa i banyera d´hidromassatge. A més, hi haurà un servei de consultoria personalitzat a càrrec de l’especialista en spas de benestar Lucia Peris per a aquells professionals que vulguin aprofundir en qüestions sobre la gestió, optimització i disseny de centres wellness.

Totes les zones estaran equipades amb les darreres novetats i tecnologies del sector aportades per diverses empreses expositores, com BWT, Fluidra, Aquavia Spa, Espa, PoolTiger Europe, Rosa Gres, Poolstar, Staff Piscinas, Renolit, Inbeca, Thomas Wellness Group, Coytesa, Piscinas Condal, Griño Rotamik, Roca, Hayward, Fairland, PHNX i Aquagem.

Com a novetat, els visitants d’aquest espai podran participar en una experiència immersiva dins d‟un entorn virtual, desenvolupat pel Grup Lavinia Audiovisual. Així, en grups de cinc persones, podran submergir-se en un recorregut de realitat virtual a través d’unes termes romanes, un spa al gel i una platja tropical perfectament dissenyats per sorprendre i proporcionar desconnexió i relaxació Mentrestant, la piscina central acollirà diverses activitats, coordinades per Torrents & Pacheco Consultores, relacionades amb el benestar i la salut, com ara tallers de fisioteràpia aquàtica o demostracions de mindfulness, relaxació i ioga termal, sonoteràpia a l’aigua i tècniques de respiració dissenyades per afavorir una salut integral.

Paral·lelament, a les cabines es duran a terme diferents tractaments realitzats pels especialistes de les marques d’alta cosmètica ALSkin Cosmetics, Morjana Cosmétiques, Innat Barcelona, Ultratone i Karicia Cosmética. Es tracta de massatges corporals o facials rejovenidors, hidratants i antioxidants, a base de productes naturals com olis aromàtics, proteïnes tensores, les microalgues Spirulina i Chlrorella, les cèl·lules mare d’Argán o el Sphilantol, conegut com a ‘botox vegà’.

L’estudi NAOS Arquitectura, autor del disseny del Wellness Experience, s’ha basat un any més en els objectius de desenvolupament sostenible per aconseguir el menor impacte ambiental possible de l’estructura.

Barcelona, ​​3 de novembre de 2023

FOTOGRAFIES WELLNESS EXPERIENCE (edició 2021) aquí

ACREDITACIONS DE PREMSA per cobrir la fira aquí

Glòria Dilluvio / Maria Dolors Herranz
Tel. 93 233 21 72 – 25 41
gdilluvio@firabarcelona.com
mdherranz@firabarcelona.com