Piscina & Wellness Barcelona prepara la seva edició del 2023 amb el suport d’ASOFAP i les empreses líders

Piscina & Wellness Barcelona ja prepara la seva propera edició que se celebrarà del 27 al 30 de novembre del 2023. Amb la constitució del Comitè Organitzador, el saló de Fira de Barcelona es posa en marxa per aglutinar negoci, coneixement i networking al més alt nivell per impulsar la indústria de la piscina, el wellness i les instal·lacions aquàtiques. Entre els seus grans objectius per al 2023: créixer en dimensió i representativitat d’empreses, especialment als segments de wellness, serveis professionals i outdoor living; incrementar la internacionalitat d’expositors i visitants; i contribuir a accelerar la innovació i la sostenibilitat al sector.

 

El comitè organitzador de Piscina & Wellness Barcelona –amb el president executiu de Fluidra, Eloi Planes, al capdavant–, està integrat per 24 membres, entre els quals hi ha empresaris i executius de firmes internacionals de referència. En aquesta edició, s’incorporen a aquest òrgan consultiu encarregat d’orientar l’estratègia general de l’esdeveniment Matthieu Selva de Pentair i Francesc Redolad d’ATH – BWT. D’aquesta manera, les principals empreses del sector de la piscina i el wellness donen suport i ajuden a la configuració dels continguts de la cita barcelonina. Completen la llista d’empreses representades: Fluidra (Miguel Messies i Martí Giralt), Hayward (Fernando Blasco), SCP (Salvador Mauri), Espa (Pere Giribets), Grupo QP (Victor Martínez i Joaquín Vallespín), Piscinas Condal (Alejandro Morillo), Action Park Waterscapes (Alfonso Ribarrocha) i Rosa Gres (Marcel·lí Sugrañes).

També tenen un paper rellevant la patronal ASOFAP, amb la qual recentment Piscina & Wellness Barcelona va renovar el seu acord de col·laboració fins al 2029, i que està representada pel president Pedro Arrebola, i l’Instituto Tecnológico Hotelero, amb Álvaro Carrillo, que ajuda a detectar les demandes del sector hoteler i turístic. Altres integrants del comitè són directius d’ICEX España Exportación e Inversiones (José Ignacio Pradas Poveda); de la Generalitat de Catalunya (Montserrat Vilalta); i Fira de Barcelona, ​​organitzadora de l’esdeveniment amb periodicitat biennal.

El president Eloi Planes ha celebrat l’ampliació de la composició del comitè per a l’edició del 2023: “Comptem amb les veus dels grans actors internacionals del sector de la piscina”. Planes també ha subratllat: “el compromís, la implicació i la suma de coneixement que aporten tots els membres amb el propòsit d’iniciar una nova etapa de creixement per a la fira, aprofitant les bones expectatives d’un mercat molt receptiu a innovacions i equipaments per aconseguir instal·lacions aquàtiques més sostenibles, experiencials i fàcils de mantenir”.

Paral·lelament, Piscina & Wellness Barcelona 2023 també ha constituït quatre comissions de treball sobre piscina d’ús públic, piscina residencial, wellness i outdoor que sumen una trentena de representants d’empreses i entitats relacionades amb sectors d’oferta i demanda. Aquests grups tenen la missió d’identificar les inquietuds del mercat a cada àmbit, trobar sinergies i connexions amb nous perfils professionals d’interès, i recomanar sectors d’oferta, temàtiques i activitats a incloure a la fira per donar resposta a les necessitats detectades.

Bona arrencada comercial

Piscina & Wellness Barcelona encara la seva convocatòria del 2023 amb bones perspectives, després de la satisfacció generalitzada de la seva última cita celebrada el desembre del 2021, que va facilitar el retrobament presencial del sector internacional al mig de la pandèmia, va generar comandes de compra, i va mostrar les novetats del sector de 208 expositors i més de 350 marques a 10.537 visitants.

La fidelitat i confiança dels expositors en l’eficàcia de Piscina & Wellness Barcelona com a plataforma comercial i d’internacionalització es demostra a les primeres xifres de contractació per al 2023 presentades a la primera reunió del comitè organitzador: 6.000m2 reservats en només un quadrimestre.

El director del saló, Ángel Celorrio, assegura: “estem dissenyant de la mà del propi sector, una potent edició que superarà els registres prepandèmia amb l’objectiu de reunir la més gran i més representativa oferta comercial de la cadena de valor del producte piscina, spa i outdoor i d’atreure la millor demanda nacional i internacional”.

Com a antesala a l’edició de 2023, el comitè organitzador del saló al costat de la patronal ASOFAP estan treballant en el programa i continguts del proper Fòrum Piscina & Wellness que torna al seu format presencial i que tindrà lloc del 3 al 4 de novembre de 2022 a el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid (COAM). L´objectiu d´aquest esdeveniment formatiu i de networking que se celebra els anys alterns a la fira barcelonina és proporcionar un nou espai de relació per conèixer tendències, tecnologies i noves aplicacions de la piscina i el wellness, així com per reflexionar sobre el marc normatiu, el context econòmic, la qualificació professional i altres temes dactualitat que impacten en lactivitat de les empreses del sector. Aquest any el Fòrum amplia la zona d’exposició comercial perquè les empreses puguin presentar solucions.

Imatges disponibles aquí

Barcelona, 20 d’abril de 2022

Mª Gloria Dilluvio / Maria Dolors Herranz
Tel. 93 233 21 72 – 25 41
gdilluvio@firabarcelona.com / mdherranz@firabarcelona.com