Més empreses i espai en una edició de Piscina & Wellness Barcelona en expansió

Piscina & Wellness Barcelona porta un molt bon ritme comercial doncs, a onze mesos de celebrar-se, supera en un 30% la superfície contractada el 2021. El saló biennal de Fira de Barcelona, ​​que tindrà lloc del 27 al 30 de novembre, ja compta amb la participació confirmada de més de 200 expositors de 23 països, igualant el nombre d’empreses de la convocatòria anterior. Aquestes xifres fan preveure una de les millors edicions dels darrers deu anys, coincidint amb les bones perspectives d’un sector que a Espanya creix al 5% anual.

En vista dels resultats aconseguits fins ara, Piscina & Wellness Barcelona espera superar aquest any els 300 expositors i ocupar 30.000m2 bruts als pavellons 1 i 2 del recinte de Gran Via. Si es compleixen aquests nous objectius, el saló creixeria per sobre del 40% tant en nombre d’empreses com de superfície contractada respecte a la seva darrera edició. Així mateix, es confirmaria novament com el de més internacionalitat del seu sector a Europa, aglutinant un 65% de firmes de fora d’Espanya.

Amb el suport de la patronal espanyola Asofap i de les empreses capdavanteres del sector de la piscina a nivell mundial, el saló barceloní mostrarà l’oferta comercial més nova i representativa  de la cadena de valor del producte piscina i wellness. La sostenibilitat i l’estalvi en el consum d’aigua i energia, la millora de l’experiència d’ús de les piscines, els espais wellness i les instal·lacions aquàtiques, així com l’automatització i la digitalització del manteniment seran els grans protagonistes. Igualment, es demostrarà com la innovació aplicada al món de la piscina crea nous espais de benestar, salut i gaudi comunitari.

Confiança dels líders i noves incorporacions

El director del saló, Ángel Celorrio, atribueix aquest interès sectorial per la fira “a l’elevat índex de fidelització i confiança de les grans marques, al retorn de moltes empreses que hi participen de nou després del parèntesi de la pandèmia i a l’atractiu internacional que suposa el mercat espanyol de la piscina, el segon d’Europa per dimensió i molt receptiu a la incorporació d’innovacions”. Igualment, Celorrio explica que l’aposta del saló per sectors com ara el wellness, els serveis professionals vinculats a la piscina o l’outdoor living (mobiliari exterior accessoris i complements per a jardí) obre noves vies per continuar creixent.

Fins ara, dins de l’oferta del saló els sectors amb més representativitat són wellness, depuració, tractament físic i químic de l’aigua, revestiments i ornamentació, constructors de piscines, complements de línia blanca de piscina i accessoris d’instal·lació. També destaquen les empreses de cobertes, il·luminació, equips de mesurament i control, gots prefabricats, climatització i seguretat, entre d’altres. A nivell de procedència, després d’Espanya, el país que aporta més empreses a la llista d’expositors confirmats és la Xina, seguida de Turquia, França, els Països Baixos i Itàlia.

Entre les empreses confirmades figuren noms com Fluidra, Hayward, Fairland, Productos QP, Aquavia Spa, Eurospas, PHNX, Superior Wellness, CGT Alkor, Action Park Waterscapes, ATH – BWT, Espa, Piscinas Condal, Rosa Gres, Grupo Baeza, Ercros, Renolit, Basecrete, Gres de Aragón, Gresmanc, Iber Coverpool, PS Pool,SCP Europe.

Barcelona, ​​7 de febrer de 2023

AVANÇ D’EXPOSITORS DE PISCINA & WELLNESS BARCELONA 2023 aquí

Maria Dolors Herranz / Mª Gloria Dilluvio
Tel. 93 233 25 41-21 72
gdilluvio@firabarcelona.com / mdherranz@firabarcelona.com