Fira de Barcelona i ASOFAP renoven el seu acord de col·laboració fins el 2029

Fira de Barcelona i l’Asociación Española de Profesionales del Sector Piscinas (ASOFAP) han renovat fins el 2029 el seu acord de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el lideratge del saló Piscina & Wellness Barcelona, ​​que s’inaugura dilluns que ve al recinte de Gran Via, i promoure’n el creixement i l’eficàcia com a plataforma firal de referència per a les empreses i professionals espanyols.

 

Des de la constitució del primer conveni el 1999 fins ara, la patronal ASOFAP i el saló Piscina & Wellness Barcelona, ​​que organitza amb periodicitat biennal Fira de Barcelona, ​​han evolucionat de la mà i mantingut un estret nivell de cooperació, que s’ha traduït a la organització de diferents activitats comercials, formatives i de networking dins i fora del marc de la fira; l’elaboració de diversos estudis; la projecció internacional de les empreses; i la promoció de la innovació sectorial. Tot plegat ha redundat en un coneixement més gran i un impuls al negoci de la indústria espanyola de la piscina, el wellness i l’spa.

La renovació de l’acord subscrita avui pel director general de la Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga; i el president d’ASOFAP, Pedro Arrebola, dona continuïtat a la feina feta en aquests més de 20 anys i ratifica l’exclusivitat del saló barceloní com a referent sectorial a Espanya. Entre els compromisos adoptats per les dues entitats figuren la coorganització i consolidació del Fòrum Piscina & Wellness que té lloc a Madrid els anys alterns a la fira barcelonina; la programació d’esdeveniments i de trobades sectorials per altres ciutats espanyoles; l’intercanvi d’informació rellevant per a la promoció del saló Piscina & Wellness Barcelona; i l’oferta de condicions especials per participar a la fira per a les empreses membres d’ASOFAP.

El director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, ha expressat la seva satisfacció: Amb la nostra aliança amb ASOFAP, Piscina & Wellness Barcelona compta amb sòlides bases per contribuir a accelerar el creixement del sector de la piscina i per impulsar el seu paper referent com a plataforma comercial internacional i fòrum actiu, dinàmic i plural”.

Per la seva banda, el president d’ASOFAP, Pedro Arrebola, s’ha mostrat orgullós de la tasca conjunta realitzada els darrers anys i ha apuntat: “aquest pacte de col·laboració amb Fira de Barcelona ens permet sumar esforços i recursos a l’hora de dinamitzar el mercat, de promoure la internacionalització de les empreses, i de difondre la innovació de la indústria de la piscina, que afronta el futur amb bones perspectives”.

Sobre Piscina & Wellness Barcelona i ASOFAP
Organitzat per Fira de Barcelona, ​​Piscina & Wellness Barcelona és el saló de més internacionalitat del calendari europeu del sector. Reunirà del 29 de novembre al 2 de desembre als pavellons 4 i 5 del recinte de Gran Via més de 350 marques, entre elles la pràctica totalitat de les empreses líders del sector. El saló mostrarà les darreres novetats en producte, tecnologies i solucions innovadores i ecoeficients que milloren la sostenibilitat, el control, l’automatització del manteniment i l’experiència d’ús, en què cada vegada es té més en compte la salut i el benestar. Entre les seves activitats destaquen el Wellness Experience, un showroom que recrea un centre de benestar en funcionament que albergarà demostracions de tractaments a cabina i teràpies aquàtiques; les jornades d’innovació i el Simposi de Lleure Aquàtic.

Per part seva, ASOFAP és la patronal espanyola del sector de la piscina. Constituïda el 1999 representa i defensa els interessos de les empreses que actuen en el negoci de la piscina a Espanya, promovent-ne el desenvolupament tècnic i econòmic. Entre els seus associats figuren enginyeries, constructors, fabricants, distribuïdors, instal·ladors-mantenidors i gestors d’instal·lacions. Així mateix, l’entitat treballa de manera activa per la professionalitat del sector i servei a la societat, ajudant empreses, entitats i particulars a trobar solucions a les seves necessitats amb informació, assessorament i contactes. ASOFAP és membre de la federació empresarial europea del sector de la piscina (EUSA) representant Espanya i manté connexions internacionals amb les principals associacions i entitats d’altres països.

Barcelona, 26 de novembre de 2021

Mª Gloria Dilluvio Bianchi – Maria Dolors Herranz
Tel. +34 93 233 21 72 – 93 233 25 41
gdilluvio@firabarcelona.com
mdherranz@firabarcelona.com