El saló Ocasió omple Montjuïc de vehicles seminous en el seu últim cap de setmana

El segon cap de setmana del saló Ocasió escalfa motors després de la bona afluència de visitants durant els primers dies de celebració. Organitzat per Fira de Barcelona, amb el suport del Gremi del Motor i de la Patronal Catalana de Distribució d’Automoció (Fecavem), l’esdeveniment converteix el Palau 8 del recinte de Montjuïc en el major concessionari de cotxes d’ocasió de Catalunya.

Amb el lema “Teu aquí i ara”, la 40a edició d’Ocasió ofereix, des dissabte passat i fins aquest proper diumenge, més de 2.000 vehicles seminous amb entrega immediata, procedents majoritàriament de quilòmetre zero, gerència, demostració, cortesia, lloguer, leasing o renting. A més, disposen de garantia del concessionari i han estat revisats per Applus+, una de les companyies líders mundials en inspecció, assajos i certificació, com a aval del seu perfecte estat.

Amb una antiguitat inferior als 4 anys, són cotxes majoritàriament matriculats entre els anys 2019 i 2020, i amb un preu mitjà d’entre 25.000 euros, els de gamma mitja, i 18.000 euros, els utilitaris.

Vehicles menys contaminants

Adaptant-se a les darreres normatives en matèria mediambiental, el 100% de l’oferta del saló disposa, com a mínim de l’etiqueta C, que permet circular sense restriccions per les zones de baixes emissions (ZBE). Si bé, la majoria de cotxes en exposició són de combustió, progressivament es van incorporant al mercat de segona mà unitats amb motoritzacions alternatives més verdes. Així, enguany Ocasió disposa d’un 12% de models híbrids o híbrids endollables, mentre que un 3% són elèctrics, tots dos amb la classificació energètica més neta del mercat: eco (híbrids) i zero (elèctrics i híbrids endollables).

Fins aquest diumenge, els visitants podran trobar cotxes seminous i d’ocasió de la majoria de marques, entre elles Abarth, Audi, Aiways, Citroën, Cupra, Dacia, DS, Fiat, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Toyota, Volvo i Volkswagen, així com les agrupades dins de Das Welt Auto i Spoticar (Grup Stellantis).

El Saló Ocasió se celebra al Palau 8 del recinte de Montjuïc amb accés per la Plaça d’Espanya, de 15h a 20h avui divendres i d’11h a 20h els caps de setmana. El preu de l’entrada és de 6 euros, i, gratuït per als menors de 18 anys acompanyats.

Barcelona, 2 de desembre de 2022
Albert Sas i Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com