Josep Antoni Llopart, nou director del Saló Nàutic Internacional de Barcelona

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona tindrà un nou director al timó de l’esdeveniment. El responsable de diferents salons destinats al públic, Josep Antoni Llopart, s’encarregarà de dirigir el certamen amb l’objectiu de donar-li un nou impuls de cara a la propera edició prevista per al mes d’octubre.

Josep Antoni Llopart compta amb una àmplia trajectòria al capdavant de diversos certàmens a Fira de Barcelona. A més del Nàutic, és director del saló del Vehicle d’Ocasió, el Saló Internacional del Caravàning i del NiceOne Barcelona, antic Barcelona Games World. Llopart s’ha mostrat molt il·lusionat davant “el repte de dirigir un dels salons emblemàtics de la institució firal i referent europeu, en un moment clau i especialment complex per al sector“. Per la seva banda, Jordi Freixas, després de 14 anys al capdavant del Saló Nàutic, període en el qual el certamen s’ha consolidat com a referent de el sector, liderarà nous projectes en l’organigrama de la institució firal.

Organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració d’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (Anen) la nova edició del Saló Nàutic, que presideix Luis Conde, està previst que se celebri del 12 al 17 d’octubre de 2021. Ja s’està treballant amb la finalitat de tornar a reunir al Port Vell de Barcelona, la millor oferta comercial amb la participació de les embarcacions i últimes novetats d’expositors de les grans marques, així com atraure compradors nacionals i internacionals, agents clau de el sector, i mostrar una vegada més la seva condició d’esdeveniment més important de la nàutica a Espanya i un dels referents de tot Europa.

Barcelona, 19 de gener de 2021

Àrea de Comunicació
932 333 555
flecha@firabarcelona.com