Novetats, mototurisme i exhibicions, protagonistes de Vive la Moto Barcelona

Vive la Moto, el Saló de la Moto de Barcelona, segueix escalfant motors i poc a poc va desvetllant més detalls de la gran cita de les dues rodes a nivell nacional. El saló, organitzat per Fira de Barcelona i que compta la implicació directa de les marques i el suport de ANESDOR, amplia la seva oferta d’activitats i oferirà proves de motos, espectacles de stunt, i formació viària com a part important dels atractius de la seva nova edició.
Del 4 al 7 d’abril, Barcelona tornarà a ser la capital de les dues rodes amb la celebració de Vive la Moto, el Saló de la Moto de Barcelona. Un certamen que s’ha erigit com el gran esdeveniment del sector sent l’únic que compta amb la implicació directa de les marques i amb el suport d’ANESDOR. Aquesta forta implicació del sector al saló, unida a l’aposta per continguts de qualitat, aconsegueixen augmentar l’atractiu d’un esdeveniment enfocat en l’usuari. Així, Vive la Moto suposa una ocasió única perquè tots els amants de les dues rodes provin diferents vehicles i coneguin de primera mà les principals propostes de les marques i les novetats que encara no han arribat als concessionaris.
Com a complement a la zona comercial, els visitants també podran experimentar la moto en estat pur provant models tant de combustió com elèctrics en els circuits externs i interns que estaran a la seva disposició. A més, tothom que s’acosti a Vive la Moto podrà gaudir de l’ampli programa d’activitats que comptarà, entre d’altres, amb una exposició monogràfica de Bultaco, exhibicions de stunt, un espai de mototurisme o la iniciativa del Servei Català de Trànsit per fomentar la seguretat viària. Totes elles destaquen com una mostra del valor afegit d’un saló que, a hores d’ara, ja ha superat la xifra de superfície expositiva contractada en la seva última edició amb més 30.000m².
Els especialistes Narcís Roca i Emilio Zamora seran els encarregats de portar l’espectacle acrobàtic del stunt dijous i divendres amb el seus impressionants shows i maniobres impossibles amb les seves motos. Per la seva banda, la Fundació Museu de la Moto organitzarà una exposició monogràfica amb una dotzena d’exemplars Bultaco. La mostra estarà composta per models mítics de la marca, entre els quals destaquen cinc motos úniques al món, quatre de competició, així com la famosa Gavina, l’escúter que va fabricar Paco Bultó per a la seva filla Agnès. L’exposició es completarà amb la taula rodona ‘Campions Bultaco’ en la qual pilots de la marca de l’època compartiran amb els assistents les seves experiències i anècdotes.
Mototurisme i seguretat vial
El turisme està cada vegada més de moda al món de la moto i també estarà representat a Vive la Moto Barcelona amb un espai dedicat al mototurisme que comptarà amb la presència d’agències de viatges especialitzades i una exposició de motos viatgeres que acostaran les seves experiències als visitants.
Per la seva banda, el Servei Català del Trànsit donarà suport a ANESDOR en la seu projecte de mobilitat i oci sobre dues rodes que l’associació porta a terme prestant especial atenció a la formació, la conducció responsable i el respecte al medi ambient. Així, el SCT desenvoluparà un seguit d’activitats gratuïtes per al visitant amb l’objectiu de generar experiències interactives de formació pràctica, com recorreguts exteriors guiats per tal de millorar el respecte i afavorir la prevenció d’accidents de trànsit. La iniciativa també contempla cursos de formació teòrica i una àrea de pràctiques amb vehicles urbans.
Barcelona, 27 de febrer de 2019