Motoh! Barcelona tanca la seva segona edició omplint Montjuïc de motos i moters

La passió per les dues rodes ha pres per segon any consecutiu el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona amb motiu de Motoh! Barcelona, ​​el principal saló d'Espanya dedicat al sector de les dues rodes. A falta de poques hores de la seva clausura el certamen superarà els 32 mil visitants interessats en les noves gammes de motocicletes, scooters i quads i accessoris de les 110 empreses expositores, entre elles les principals fabricants de motocicletes, que han presentat unes 60 novetats.

Motoh! Barcelona ha reunit una exhaustiva oferta comercial juntament amb un complet programa d’activitats entre les quals, cursets de formació i seguretat viària, proves dinàmiques de vehicles, simuladors de competició, exhibicions a càrrec de pilots professionals, una mostra de motos històriques i haver estat el punt de sortida i arribada del VI Ral·li Motoclàssica Barcelona.

Aquest migdia i amb els assistents de la tarda pendents de comptabilitzar, el certamen havia acollit ja 30.433 visitants, superant així les previsions inicials. A més, s’ha registrat un bon ritme de contactes comercials així com una intensa activitat a la zona d’activitats on s’han dut a terme 2.856 proves de vehicles mentre 476 persones han pres part en els cursets de seguretat viària organitzats pel Servei Català de Trànsit.

Motoh! Barcelona ha comptat amb el suport d’Anesdor, la principal associació del sector que agrupa 41 empreses de la indústria de la motocicleta que representen el 96% del mercat espanyol i comercialitzen més de 83 marques, entre les quals figuren fabricants i importadors de ciclomotors, motocicletes i ATV (motocicletes tot terreny), la indústria auxiliar i la indústria del aftermarket.

Barcelona, 2 d’abril de 2017