IOT Solutions World Congress comptarà per primer cop amb un pavelló oficial de Turquia

IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment líder internacional sobre transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives, comptarà per primera vegada a la seva història amb una representació oficial d’empreses tecnològiques procedents de Turquia. Per això, el certamen de Fira de Barcelona ha subscrit un acord de col·laboració amb Turkish Business Hub, entitat que té com a objectiu impulsar les relacions comercials entre Espanya i Turquia i potenciar la imatge de Turquia com a soci tecnològic al nostre país.

En virtut d’aquest acord, Turkish Business Hub durà a terme la comercialització i promoció de la vuitena edició d’IOT Solutions World Congress, que tindrà lloc del 21 al 23 de maig al recinte de Gran Via, al mercat turc, un dels més dinàmics a l’àmbit de les noves tecnologies.

El director d’IOTSWC, Marc Tarragó, ha assenyalat que “amb aquest acord, el nostre esdeveniment amplia fronteres i arriba a un mercat especialment interessant per la puixança i per la situació geoestratègica com a pont entre Europa i Àsia”.

Per la seva banda, el fundador i CEO de Turkish Business Hub, Özgür Özdemircili, ha manifestat que “aquesta és una fita molt important en la nostra missió d’unir Turquia i Espanya. Aquest acord no només servirà a l’ecosistema turc d’IOT com a ciberseguretat, donant a les empreses turques la possibilitat de demostrar els seus productes i serveis, sinó que també brindarà a les empreses espanyoles l’oportunitat de conèixer els nous partners a Turquia. Esperem continuar reforçant el pont tecnològic entre els dos països, juntament amb Fira de Barcelona, durant molts anys”.

Organitzat per Fira de Barcelona, la darrera edició de IOTSWC, que va rebre la visita de més de 12.000 professionals, va comptar amb 330 expositors, 172 conferències i sessions, i més de 250 ponents nacionals i internacionals.

Segons dades de l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Ankara de la Secretaria d’Estat de Comerç, Turquia es troba entre les 20 economies del món amb un PIB de 905.501 milions de dòlars el 2022 i amb un creixement previst d’un 3,6% el 2023, sent un dels pocs països que ha registrat un creixement positiu després de la pandèmia.

L’acord entre IOTSWC i Turkish Business Hub ha estat subscrit pel director del saló, Marc Tarragó, i el CEO de Turkish Business Hub, Özgür Özdemircili.