Tatuatge i cultura urbana a BAUM Fest i Barcelona Tattoo Expo

Arriba una edició de BAUM Fest i Barcelona Tattoo Expo. Del 4 al 6 d’octubre les últimes tendències en tatuatge i cultura urbana omplen de nou el recinte de Montjuïc amb un ampli programa d’activitats i la presència d’importants tatuadores nacionals i internacionals. S’esperen 18.000 visitants.

El Festival de Cultura Urbana BAUM Fest reuneix les diferents disciplines relacionades amb l’art urbà. Aquest any engloba, entre altres propostes, competicions d’esports com BMX, Inline i Skate, de customització de motos i cotxes, batalles de break dance i activitats dedicades a la cultura nipona, com un xou Burlesque japonès.

En el pla musical, estils com el rock, el jazz o el soul són alguns dels protagonistes dels concerts i també destaquen les actuacions de música hawaiana o japonesa, en les quals es combina ball, humor i sensualitat.

En el marc del BAUM Fest, se celebra la Barcelona Tattoo Expo, Convenció Internacional del Tatuatge de Barcelona que reuneix en la seva 22a edició a més de 300 professionals nacionals i internacionals.

Barcelona, octubre de 2019