SIL, el Saló Internacional de la Logística, celebra el seu 20è aniversari

El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acull, del 5 al 7 de juny, el Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL), esdeveniment líder d’aquest sector a Espanya i el sud d’Europa. En el seu 20è aniversari aposta per la logística 4.0 presentant més de 150 innovacions.
El certamen, que està organitzat pel Consorci de la Zona Franca, posa aquest any especial èmfasi en la transformació digital de la logística. Amb la presència de 650 empreses, un 10% més que en l’última edició, el SIL presentarà nous productes, serveis i tecnologies que ajuden a modernitzar les cadenes de subministrament i de transport amb l’objectiu que siguin més flexibles, sostenibles i eficients.
En el marc del saló se celebren importants jornades i conferències en què participen 210 ponents i s’organitzen nombroses reunions de negoci per promoure els contactes comercials.
El SIL coincideix amb la segona edició d’eDelivery, fira dedicada a la logística del comerç electrònic que aquest any se centra en la internacionalització.
Barcelona, juny de 2018