Salons de Fira de Barcelona i FYCMA s’alien en l’impuls de les smart cities i la mobilitat urbana sostenible

Smart City Expo World Congress (SCEWC) i Tomorrow.Mobility de Fira de Barcelona, i Greencities i S-Moving, de FYCMA (Palacio de Ferias y Congresos de Málaga), han firmat un acord de col·laboració estratègica en l’àmbit firal per impulsar els sectors de la innovació i la mobilitat urbana sostenible amb l’objectiu de consolidar Espanya com el referent internacional en aquests àmbits. El conveni preveu que els certàmens cooperin en les seves properes convocatòries en l’apartat de continguts i també amb el llançament d’una call for startups per a empreses especialitzades en digitalització i sostenibilitat.

L’acord contempla que els salons Greencities i SCEWC acullin panells congressuals on representants dels dos certàmens analitzaran casos d’èxit de diferents projectes urbans de les xarxes Innpulso (Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació) i RECI (Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents ).

A més, els assistents a Greencities i S-Moving disposaran de descomptes per assistir a SCEWC i Tomorrow.Mobility, i els inscrits en aquests dos esdeveniments de Fira de Barcelona també podran acudir als certàmens organitzats per FYCMA en condicions econòmiques favorables. Una altra de les iniciatives previstes és el llançament d’una call for startups conjunta. Aquesta convocatòria busca reunir a les empreses emergents més innovadores vinculades als sectors de la digitalització, les ciutats intel·ligents i la mobilitat urbana sostenible. Les solucions més destacades seran presentades en el marc dels salons Greencities i SCEWC.

Es tracta, per tant, d’una col·laboració entre organitzadors firals per reforçar el posicionament d’Espanya en sectors estratègics vinculats amb la innovació i la digitalització, ampliant al seu torn les opcions de negoci i visibilitat per a les empreses i professionals participants en fòrums i certàmens de referència. A través d’aquest acord, tant FYCMA com Fira de Barcelona evidencien un cop més el paper de les fires com a eines dinamitzadores i aglutinadores d’ecosistemes innovadors amb vigència permanent. Greencities i S-Moving se celebraran a FYCMA els propers dies 29 i 30 de setembre, mentre que SCEWC i Tomorrow.Mobility tindran lloc del 16 al 18 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Barcelona, 29 de juliol de 2021

Folc Lecha
+34 932 333 555
flecha@firabarcelona.com

Gemma Castaño – FYCMA
+ 34 620 078 918
gcastano@fycma.com