Saló de l’Automòbil, la gran setmana del motor

Barcelona es converteix, del 9 al 17 de maig, en la capital mundial del motor. Se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona el Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona, que enguany reuneix  38 marques i aposta per la innovació tecnològica. El certamen presenta 60 primícies entre novetats mundials, europees i nacionals

Es tracta de l’esdeveniment automobilístic amb més tradició a Espanya i un dels més importants d’Europa. A més de conèixer les novetats, prototips i els últims models de les principals marques, els visitants del saló poden beneficiar-se de promocions especials per adquirir un nou vehicle i provar a la zona de boxes.

En aquesta edició, destaca l’espai Connected Car, amb la col·laboració de la Mobile World Capital Barcelona, on es poden veure algunes tecnològiques mòbils incorporades al cotxe. També tenen especial protagonisme les zones dedicades als nous patrons de mobilitat (Urban Mobility) i al procés de disseny d’un automòbil (Sketch Car Design, amb el suport de Seat) on es repassen les creacions d’alguns dels dissenyadors més prestigiosos.

El Saló de l’Automòbil, que coincideix novament amb el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, també compta amb diferents trobades professionals per analitzar la situació del sector.

Barcelona, maig de 2015