Pronovias Group i altres grans firmes donen el ‘sí’ a l’edició digital de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

Pronovias Group, Yolancris, Jesús Peiró, Cymbeline, Sophie et Voilà, Valentini són algunes de les grans marques de moda bridal que ja han confirmat la seva presència a la VBBFW Digital Experience, que tornarà a convertir-se en referent mundial de moda nupcial i plataforma de difusió de les novetats del sector. La nova edició digital del saló tindrà lloc del 18 al 22 de setembre per facilitar la màxima participació de les firmes i contribuir a la dinamització dels negocis, tant a nivell nacional com internacional.

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, organitzat per Fira de Barcelona, ​​prepara la seva edició 2020 amb el suport de grans firmes del sector que han ratificat un cop més la seva aposta pel saló i per una proposta virtual que comptarà amb una plataforma interactiva, on es retransmetran les desfilades en un format espectacular de la mà de la Fura dels Baus, amb l’objectiu d’arribar per primera vegada no només als professionals del sector sinó a el públic final i les futures núvies, sumant així mateix un ‘trade show’ que impulsarà les interaccions comercials per generar negoci.

Així, Pronovias Group ha confirmat la seva participació amb la totalitat de les seves marques: Pronovias, White One, House of St. Patrick, Nicole i Lady Bird. A més, el grup líder de moda bridal actuarà com a partner de l’esdeveniment treballant al costat de l’organització per a la difusió i l’èxit del mateix. La CEO de Pronovias Group, Amandine Ohayon, ha destacat que “com a líders internacionals en el sector nupcial volem seguir estant a l’avantguarda de mercat, donant suport i participant en aquest esdeveniment de renom mundial. Pronovias Group s’enorgulleix d’impulsar la VBBFW 2020 amb la participació de totes les seves marques en aquest nou format”.

Igualment, altres grans marques com Jesús Peiró, Yolancris, Cymbeline, Sophie et Voilà, Marylise & Rembo Styling, Serena Whitehaven, la coreana Vestal, Atelier Emelia, els italians Valentini i Bellantuono així com els new talent Lorena Panea, Olga Macià, Léonie Bridal i Poesie Sposa, són, entre d’altres, algunes de les firmes que ja han triat VBBFW per mostrar les seves col·leccions.

La directora de VBBFW, Estermaria Laruccia subratlla que “volem agrair a totes les firmes i al grup Pronovias la seva confiança un any més en una esdeveniment que prepara la seva edició més especial, en què més enllà de l’impuls comercial a la moda bridal es dirigeix per primera vegada al client final a través d’una plataforma que mostrarà les desfilades d’aquests grans dissenyadors a les futures núvies de tot el món”. I afegeix: “la VBBFW dóna així un pas més per adaptar-se als nous temps i ho fa de la mà del sector, per avançar junts cap a un nou escenari i seguir donant suport a la dinamització del negoci i la creativitat del món de la moda bridal”.

Per la seva banda, el president de VBBFW i propietari de la firma Jesús Peiró, Jesús Díez Betriu, ha assegurat que “la resposta de les marques a la nostra proposta demostra que l’esdeveniment és més necessari que mai pel sector i revalida així el seu paper de plataforma global i eina imprescindible de promoció per a les empreses”.

VBBFW ha traslladat uns dies les seves dates anunciades per adequar-les a les necessitats de les marques del sector i aconseguir així la millor participació nacional i internacional, tant en la passarel·la com en el ‘trade show’. D’aquesta manera, l’esdeveniment tindrà lloc del 18 al 22 de setembre, però la plataforma comercial quedarà operativa i a disposició de les firmes, buyers, distribuïdors, fabricants i dissenyadors, durant un mes, fins al 18 d’octubre.

Més enllà d’un esdeveniment digital
La plataforma de VBBFW 2020 ha estat dissenyada amb la col·laboració de la companyia teatral La Fura dels Baus que ha sumat les últimes tecnologies al seu inconfusible llenguatge artístic. Així, l’esdeveniment presentarà les desfilades de les marques de referència del sector en streaming, amb una posada en escena revolucionària a través d’un innovador escenari de 400 m2, format per pantalles LED de 7 m d’alçada i més de 20 m d’ample, creant així una experiència immersiva i diferent en cada presentació.

Igualment, la VBBFW App oferirà el saló comercial de forma àgil i interactiva per facilitar els contactes i la interacció immediata entre els operadors del sector a través de l’ordinador o telèfon mòbil, en qualsevol moment i des dels cinc continents.

VBBFW, que va celebrar la seva primera edició l’any 1991 i celebra 30 anys dedicats a la promoció i expansió internacional de les marques de moda bridal, acollirà, així mateix, diverses activitats divulgatives per impulsar el disseny, la creativitat i la sostenibilitat, amb l’objectiu de celebrar una edició compromesa no només amb la indústria sinó amb les persones i el seu entorn.

Barcelona, 28 de ​​juliol de 2020

Fotos de l’última edició aquí

Mª Gloria Dilluvio
609 73 47 70 – 93 233 21 72
gdilluvio@firabarcelona.com

Eva Martín – XXL
93 452 65 00
eva@xxlcomunicacion.com

Mario Valverde
674 31 13 55 – 93 233 20 89
mvalverde@firabarcelona.com