Piscina, vehicle elèctric, ciutats intel·ligents i turisme de negocis

Després de l’estiu, l’activitat firal es reprèn al setembre. Els recintes de Montjuïc i Gran Via acolliran importants esdeveniments com el Saló Nàutic, Piscina Barcelona, EVS27, Smart City Expo, EIBTM i Seafood, entre d’altres.

El calendari s’iniciarà del 24 al 29 de setembre amb el Saló Nàutic de Barcelona, que concentrarà tota la seva oferta al Port Vell, i seguirà amb una nova convocatòria d’Expohogar, fira dedicada a la decoració i els objectes de regal.

A l’octubre tindrà lloc Piscina Barcelona, un dels salons més rellevants d’Europa i amb major participació internacional que reunirà totes les novetats i productes per a la piscina, el wellness i les instal¿lacions aquàtiques. Aquest any coincidirà amb la primera edició de Bodylife, dedicat al fitness.

Altres dels principals esdeveniments de la tardor seran, entre altres, EVS27, la fira més important del món sobre el vehicle elèctric, que coincidirá amb Smart City Expo (congrés dedicat a les ciutats intel·ligents), la primera edició de Pharmaprocess (processos industrials del sector farmacèutic), EIBTM (turisme de negocis) i Seafood (productes del mar).

Barcelona, setembre de 2013