Núria Basi presidirà la Ciutat dels Somnis, el festival de la infància de Fira de Barcelona

La presidenta de Basi Group, dedicat al sector de la moda, Núria Basi, ha estat nomenada pel Consell d’Administració de Fira de Barcelona presidenta del saló la Ciutat dels Somnis, el nou Festival de la Infància, que se celebrarà al recinte de Montjuïc del 27 al 30 de desembre de 2019 i del 2 al 4 de gener de 2020.

Basi, que va ser membre del Consell d’Administració de Fira de Barcelona entre 2004 i 2018, és llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i va treballar en diferents empreses dedicades a la investigació i el desenvolupament de la indústria química i farmacèutica abans d’entrar en Basi Group el 1998, empresa que presideix des de l’any 2006. A més, ha participat en diverses organitzacions i institucions com el Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) o la Junta Directiva de la patronal de Foment de Treball Nacional.

Núria Basi ha expressat la seva il·lusió per presidir un saló “tan arrelat a la ciutat i que ha evolucionat per ser una cita per a tota la família, en la qual els més petits aprenguin i descobreixin noves professions” a través del edutainment (educació i entreteniment). “L’objectiu –afegeix– és també ajudar a conscienciar la societat de la importància de construir un món més sostenible i igualitari, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) declarats per l’Organització de les Nacions Unides”.

La Ciutat dels Somnis, el nou Festival de la Infància, oferirà als infants múltiples activitats de lleure, esportives i culturals; recreant diferents espais perquè els assistents experimentin, gaudeixin i aprenguin. Organitzat per Fira de Barcelona, ​​l’esdeveniment compta amb suport de l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.