Més de 11.000 professionals es reuneixen a HP Discover

Fira de Barcelona acull del 2 al 4 de desembre HP Discover, el principal esdeveniment per a clients i socis de la multinacional a Europa. Se celebra al recinte de Gran Via i espera atraure més de 11.000 professionals del sector de les Tecnologies de la Informació (TI).

Es tracta d’executius de TI, gerents, arquitectes, enginyers i especialistes en solucions de tot el món que es congreguen a HP Discover per explorar les novetats en tecnologia, les estratègies i les millors pràctiques.

Durant tres dies s’analitzen les últimes tendències de Hewlett Packard en Cloud, Big Data, Seguretat i Mobilitat, entre d’altres. Per això, s’ha organitzat un programa de conferències i sessions de networking on es debaten més de 500 temes amb la participació de 1.000 experts.

HP Discover celebra aquest any la seva quarta edició a Europa i és la primera vegada que repeteix destí, primer va ser a Viena, després Frankfurt i Barcelona dues vegades seguides. És, a més, un dels quatre esdeveniments corporatius d’àmbit tecnològic que han tingut lloc a Fira aquest últim trimestre del 2014, entre els quals han destacat també VM World Europe, Microsoft Convergence i Microsoft Tech Ed.

Barcelona, novembre de 2014