L’univers de la historieta aterra al recinte de Montjuïc

Els superherois i estrelles de les historietes desembarquen de nou al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, del 30 de març al 2 d’abril. Se celebra la 35a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que presenta totes les novetats del gènere i acull nombroses exposicions, tallers i signatures d’autors. Aquest any l’aviació és protagonista.
El certamen, que reuneix gairebé 200 expositors, un 15% més que l’any anterior, exhibirà una selecció d’avions reals de diferents èpoques i organitza activitats pedagògiques i lúdiques relacionades amb la presència de l’aviació en el còmic.
Així mateix destaquen les mostres monogràfiques sobre els retrats de Donald Trump, dels viatges de Tintín, el famós vaquer Lucky Luke, el centenari de la revista TBO i a dues llegendes del còmic nord-americà: Will Eisner i Milton Caniff, entre moltes altres.
El saló, organitzat per Ficomic, proposa una infinitat d’activitats culturals i lúdiques com conferències, tallers, taules rodones, concursos de Cosplay i signatures d’autors nacionals i internacionals.
Barcelona, març de 2017