Les novetats tecnològiques protagonitzen EVS27

Els avenços tecnològics en les bateries i sistemes de càrrega dels vehicles elèctrics i els reptes de futur d’aquesta indústria seran els principals temes que abordarà el Simposi Mundial sobre el Vehicle Elèctric (EVS27). L’esdeveniment se celebra del 18 al 20 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Més de 500 experts de tot el món, 170 expositors i 10 pavellons internacionals convertiran Barcelona en la capital mundial del vehicle elèctric.
Entre els ponents més destacats figura Olivier Onidi, director d’Innovació i Mobilitat Sostenible de la Comissió Europea; Ahmad pesaran, del Center for Transportation Tecnologies and Systems de Denver (EUA ), o Jeff Doyle, director del Washington State Department of Transportation (EUA), especialista en polítiques de transport, finançament i estratègies per fomentar les tecnologies de propulsió elèctrica.
Així mateix, més de 170 expositors de tot el món mostraran aquí les últimes tendències i innovacions del sector. A més, hi haurà 10 pavellons internacionals de la Xina, Canadà, Holanda, Eslovènia, Noruega, França, Regne Unit, Estats Units, Dinamarca i Alemanya.
EVS27 està considerat el fòrum mundial de referència de la indústria del transport elèctric. Barcelona l’acull per primera vegada després d’imposar-se a altres candidatures europees (Paris, Ginebra ). La passada edició es va celebrar a Los Angeles el 2012 i va rebre 3.000 visitants, va comptar amb la participació de 160 expositors i 2950 professionals.
Barcelona, 11 de novembre 2013