La intel·ligència artificial, ciberseguretat i els digital twins, protagonistes del primer IOTSWC de format híbrid

L’edició de 2021 d’IOT Solutions World Congress (IOTSWC), organitzat per Fira de Barcelona i l’Industrial Internet Consortium (IIC), celebrarà la seva propera edició de el 5 a el 7 d’octubre de 2021 amb l’objectiu de fer-se en un entorn internacional més favorable , i tindrà com a protagonistes la Intel·ligència Artificial (IA), la ciberseguretat i els digital twins, en una cita que combinarà la participació presencial i digital. IOTSWC organitzarà dos Digital Summit per continuar impulsant i difonent els últims avenços en el desenvolupament tecnològic com a eina transformadora de la indústria.

Sota el lema Connect with Game Changers, IOTWSC aposta per un format innovador que combinarà un congrés i exposició presencial exclusiva per a professionals d’alt perfil executiu, amb continguts en streaming i participació virtual per a una audiència més global. L’objectiu és reunir els principals actors implicats en la transformació digital en l’àmbit industrial a través de tecnologies com la internet de les Coses, la intel·ligència artificial, la robòtica o els digital twins, entre d’altres.

Un altre dels canvis destacats d’aquesta sisena edició d’IOTSWC serà la deslocalització de part dels seus continguts a altres ciutats del món per tal d’augmentar la proposta de valor de l’esdeveniment i facilitar la participació internacional. D’aquesta manera, la competició de startups, que es va estrenar en l’edició passada, es traslladarà a la ciutat de Chicago i s’estudien altres iniciatives en altres capitals del món.

En la seva nova edició, l’esdeveniment fa un pas més en la recerca de solucions pràctiques per a la digitalització de les empreses a través de sis eixos: seguretat, connectivitat, optimització del negoci, intel·ligència i experiència de client, amb els que connectarà les necessitats específiques i els principals reptes de les indústries amb les companyies especialitzades en l’aplicació d’aquestes tecnologies.

A més, IOTSWC se celebrarà juntament amb el Barcelona Cybersecurity Congress, cita anual coorganitzada amb la Generalitat de Catalunya, que reuneix els principals actors i proveïdors en matèria de ciberseguretat. L’esdeveniment té com a objectiu analitzar els desafiaments actuals en seguretat digital i trobar solucions reals. El programa abordarà temes com privacitat i protecció de dades, computació quàntica, núvol, 5G, Blockchain i Threat Intelligence, entre d’altres, amb la voluntat d’accelerar el coneixement de les tecnologies de ciberseguretat i desplegar tot el seu potencial.

Digital Summits
En aquest sentit, i amb l’objectiu de continuar impulsant el desenvolupament de la internet de les coses abans de la celebració de IOTSWC, s’organitzaran dos Digital Summit, un al desembre d’aquest any i el següent al maig de 2021. La primera d’aquestes dues cites tindrà lloc els dies 2 i 3 del mes vinent i se centrarà en els digital twins o bessons digitals, la intel·ligència artificial, la ciberseguretat i l’aplicabilitat a múltiples sectors com la fabricació, la construcció, el transport, els edificis intel·ligents, la salut i l’energia.

Barcelona, 9 de novembre de 2020

Departament de premsa
flecha@firabarcelona.com – sbilurbina@firabarcelona.com