La gran cita de la indústria del packaging i la tecnoalimentària

Del 21 al 24 d’abril té lloc una de les trobades més importants d’Europa dedicades a la indústria del packaging i la tecnologia per a l’alimentació. Els salons Hispack i Bta. se celebren per tercera vegada conjuntament al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, reforçant aquest any la seva dimensió internacional.

Amb la presència de 1.250 empreses, de les quals el 35% són internacionals, l’aliança Hispack & Bta. aposta en aquesta edició per atreure compradors, distribuïdors i importadors estrangers, especialment de mercats europeus, Llatinoamèrica i l’àrea mediterrània, així com de països en creixement d’Àsia o Àfrica.

Tots dos salons preveuen superar les 1.000 reunions de treball entre expositors i professionals de 35 països i, a més, han convidat 70 executius internacionals interessats en comprar maquinària i tecnologia per a la indústria alimentària o de packaging.

Hispack, organitzada amb la col·laboració de Graphispack Associació, mostra les últimes solucions en disseny, materials i maquinària per a la fabricació d’envasos i embalatges. Per la seva banda, el saló Bta. exhibeix maquinària i tecnologia per a la indústria càrnica i alimentària general, i els últims ingredients i productes alimentaris.

Barcelona, abril de 2015