La cita imprescindible per als aficionats a la nàutica

Totes les novetats de la nàutica esportiva i d’esbarjo es presenten, del 24 al 29 de setembre, al Saló Nàutic de Barcelona, que concentra tota la seva oferta al Port Vell. El certamen, el més important d’Espanya d’aquesta especialitat, compta a més amb nombroses activitats per a tota la família.

Els aficionats al mar poden conèixer, a la mostra flotant i en sec, l’últim en embarcacions, accessoris de pesca, productes per practicar esports nàutics, motors, novetats tecnològiques i altres serveis per a navegants.

El saló, que ocupa el Moll de la Fusta i el nou pantalà del Moll d’Espanya, coincideix enguany amb la Festa de la Mercè, patrona de Barcelona, i amb la Mediterranean Tall Ships Regatta, una espectacular competició de grans velers.

En aquesta convocatòria, algunes de les activitats estrella seran el primer Barcelona SUP Festival, que inclou una original cursa entre practicants d’aquest esport aquàtic de moda (dissabte 28) i la I Regata Saló Nàutic la Mercè, una competició de petits velers dirigits per ràdio control. També destaca la celebració per segon any de la Boat Parade, una desfilada nocturna d’embarcacions que mostrarà les últimes innovacions en disseny i tecnologia (divendres, 27).

Altres propostes són les conferències, presentacions de regates, exposició d’embarcacions tradicionals de fusta i proves de diferents esports nàutics.

Barcelona, setembre de 2013