IOTSWC se celebrarà el maig de 2021 potenciant una nova edició digital i presencial

IOT Solutions World Congress (IOTSWC), organitzat per Fira de Barcelona i l’Industrial Internet Consortium (IIC), es transforma i prepara una nova edició que se celebrarà de l’11 al 13 de maig de 2021 combinant la participació  presencial i digital. L’esdeveniment, enfocat a mostrar soluciones  per a la digitalització de las industries a través de l’internet de las coses y altres tecnologies, canvia les seves dates, previstes inicialment pel proper octubre, per tal de preparar una edició renovada i innovadora que comptarà amb un congrés i exposició presencial exclusiva per a professionals d’alt perfil decisor i oferirà continguts en streaming i participació virtual per una audiència més global.

Sota el lema de “Connect with Game Changers”, la sisena edició d’IOTWSC vol reunir els principals actors que estan liderant la transformació digital en l’àmbit industrial a través de tecnologies com l’Internet de les Coses, la Intel·ligència Artificial, el 5G, la Robòtica o el Digital Twin, entre d’altres, oferint solucions reals i coneixement per guiar a diferents sectors industrials en la implantació d’aquests avenços, garantint el benestar i el creixement sostenible.

Amb l’objectiu d’adaptar-se als nous hàbits de consum i arribar a noves audiències i mercats a nivell internacional, el saló inicia una transició cap a un model híbrid realitzant de manera paral·lela continguts presencials i propostes digitals. Així, la vessant física de l’esdeveniment consistirà en un congrés i zona expositiva, amb espai de networking i continguts d’alt valor, dirigida exclusivament a executius d’alt nivell. Paral·lelament, organitzarà una vessant online amb el propòsit de compartir coneixement amb una audiència encara més àmplia i internacional.

En la seva nova edició, el certamen dóna un pas més en la cerca de solucions pràctiques per a la digitalització de les empreses a través de sis eixos: seguretat, connectivitat, optimització del negoci, intel·ligència i experiència de client, amb els farà de pont entre las necessitats específiques i principals reptes de las industries i les companyies especialitzades en la aplicació d’aquestes tecnologies.

Segons el director de l’IOT Solutions World Congress, Roger Bou, “estem vivint un moment en què s’estan accelerant els canvis en el món tecnològic, fet que ens ofereix una oportunitat per redefinir el saló i digitalitzar part dels seus continguts per arribar més lluny i aportar més valor a la industria, facilitant més que mai un espai comú de negoci i difusió del coneixement”.

De la seva banda, el director executiu de la IIC, Richard Soley, assegura que “estem convençuts que tant les noves dates com el nou format de l’esdeveniment són un encert que asseguraran el lideratge d’IOTSWC com a principal punt de trobada, presencial i virtual, d’intercanvi de coneixement i foment del negoci en un moment clau per la digitalització industrial”.

Des de Barcelona i Chicago
Una altre dels canvis destacats d’aquesta nova etapa d’IOTSWC serà la deslocalització de part de la seva oferta de continguts que se celebrarà en d’altres ciutats del món per tal d’augmentar la proposta de valor de l’esdeveniment i facilitar la participació internacional. D’aquesta manera, la competició d’startups, que es va estrenar en l’edició passada, es traslladarà a la ciutat de Chicago i s’estudien altres iniciatives en altres capitals del món.

D’altra banda, el saló, que tenia previst inicialment celebrar-se el proper mes d’octubre, seguirà organitzant fins el proper mes de maig, un programa de webinars i xerrades digitals per avançar continguts amb experts del sector i convertir-se així, durant tot l’any, en un punt de trobada i coneixement per debatre sobre els principals reptes als quals s’enfronta la industria en el seu procés de digitalització i les oportunitats que les noves tecnologies poder oferir en aquest camí irreversible

.

Barcelona, 28 de juliol de 2020

Albert Sas – Maria Dolors Herranz
932332378 – 932332541
asas@firabarcelona.com – mdherranz@firabarcelona.com