IOTSWC aborda els principals reptes de la transformació digital al segon Digital Summit

 

Quins reptes planteja l’adopció de l’IoT, la intel·ligència artificial o la ciberseguretat a la indústria? Com seran les fàbriques digitals? Quines oportunitats ofereix la disrupció tecnològica a l’escenari postpandemia? Els propers dies 11 i 12 de maig, IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment líder sobre l’Internet de les coses (IoT), organitzat per Fira de Barcelona i l’Industrial Internet Consortium (IIC), s’abordaran aquestes i altres qüestions, amb més de 37 sessions i 80 experts i directius de grans empreses, a la segona edició del seu Digital Summit.

L’esdeveniment digital s’estructura al voltant de dos eixos, la disrupció tecnològica i la ciberseguretat, a més de comptar amb una agenda de side events, en els quals es presentaran casos reals, i empreses tecnològiques, usuaris finals i experts debatran sobre les principals tendències de la transformació digital en múltiples sectors.

El primer eix, comptarà, entre d’altres, amb John Vickers, tecnòleg i directiu sènior de la NASA, que explicarà com l’agència espacial treballa en l’ecosistema digital; Michael Grieves, cap científic de fabricació avançada de l’Institut de Tecnologia de Florida, tractarà l’evolució dels productes intel·ligents i els digital twins; Sultan Aziz, director d’estratègia de subministrament de Johnson & Johnson i Ahmet Hasanbeseoglu, director de digital supply chain transformation a Unilever, oferiran la seva visió de la fabrica digital en l’era post-Covid; per la seva banda Sandy Smith CIO de Kimball Electronics analitzarà com desenvolupar estratègies d’èxit innovadores i resilients; i experts de Husqvarna Group i NXP Semiconductors abordaran els principals reptes de la digitalització industrial.

La transformació tecnològica del sector sanitari també serà protagonista en diverses sessions, com la que comptarà amb Maria Sanz, cardiòloga esportiva de l’Hospital Clínic de Barcelona.

La ciberseguretat centrarà el segon eix d’aquest esdeveniment digital, que, amb la participació d’especialistes i directius de companyies com IKEA, Security Solutions, SAS Institute o l’agència de Seguretat de Catalunya, analitzaran aquest punt clau en la digitalització empresarial, la mobilitat intel·ligent, els serveis sanitaris o l’adopció de polítiques de compliance.

La segona edició de l’IOTSWC Digital Summit compta amb el suport de Siemens, ABB, Emnify, Fiware, Huawei, Kaspersky, Relayr i Hornet Security.

Preparant IOTSWC
La sèrie Digital Summit té com a objectiu implicar i connectar l’ecosistema de IoT industrial abans de la propera edició de IOTSWC, que tindrà lloc del 5 al 7 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Sota el lema Connect with Game Changers, tindrà un format innovador que combinarà un congrés i exposició presencial exclusiva per a professionals d’alt perfil executiu, amb continguts en streaming i participació virtual. L’esdeveniment va més enllà de l’internet de les coses per oferir solucions transformadores que combinin diverses tecnologies disruptives a companyies de qualsevol sector, i comptarà per això amb les últimes aplicacions basades en IoT, Intel·ligència artificial (AI), Computació quàntica, Blockchain o Digital Twins (DT).

Agenda Digital Summit aquí

Inscripció Digital Summit aquí

Barcelona, 10 de maig de 2021

Departament de premsa
flecha@firabarcelona.com – sbilurbina@firabarcelona.com