IOT Solutions World Congress i ISE s’alien per reimaginar la transformació digital de les indústries

IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment líder internacional sobre transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives, i Integrated Systems Europe (ISE), l’esdeveniment mundial més gran per a professionals del sector audiovisual (AV) i d’integració de sistemes, han apostat per unir forces i oferir un ecosistema únic sobre transformació digital per a professionals de multitud de sectors. IOTSWC i ISE se celebraran al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 10 al 12 i del 10 al 13 de maig de 2022, respectivament.

La celebració conjunta dels dos esdeveniments oferirà una oportunitat única per explorar la cruïlla de camins entre dos grups de tecnologies disruptives diferents. IOTSWC aportarà experts i empreses que treballen en intel·ligència artificial, digital twins, Internet de les coses i computació quàntica i ISE sumarà empreses líders de la indústria AV, així com experts internacionals en el camp de la integració de sistemes de nombrosos sectors. L’objectiu d’aquesta cooperació és potenciar el terreny comú i oferir idees i mitjans de col·laboració nous tant a assistents com expositors.

L’acord permetrà als visitants accedir a les àrees d’exposició dels dos esdeveniments sense cap cost addicional, mentre que els inscrits a l’apartat congressual d’IOTSWC disposaran d’un descompte del 50% a la inscripció per a les conferències d’ISE, i viceversa.

El director d’IOTSWC, Roger Bou, ha assegurat que “estem molt il·lusionats amb aquest acord. A IOTSWC estem convençuts que les tecnologies clau que impulsem, com la intel·ligència artificial i l’internet de les coses, tenen un potencial de transformació increïble per als professionals del sector AV, i en el mateix grau les tecnologies AV i d’integració de sistemes poden ajudar al desenvolupament de noves solucions disruptives a l’ecosistema de la transformació digital”.

En aquest sentit, el director d’Integrated Systems Events, Mike Blackman, ha afirmat que “la convergència de l’AV i les TIC ha estat la tendència industrial més important a ISE durant l’última dècada i les innovacions inspiradores que estan passant a IOTSWC portaran aquest aspecte a un altre nivell. Ara que els nostres dos esdeveniments es duran a terme alhora i al mateix lloc aquest mes de maig, és molt emocionant poder treballar junts i explorar encara més àrees de col·laboració. L’apassionant món de l’AV pro i les inspiradores innovacions a IOT fan realitat tota mena de possibilitats”.

El punt de trobada per a la indústria AV
ISE és una joint venture entre AVIXA® y CEDIA™, les dues associacions industrials líders per a la indústria audiovisual mundial. Aquest any, ISE torna al maig del 2022 amb una edició vibrant i inspiradora, un espai expositiu redissenyat i noves àrees de demostració que permetran als expositors ‘Alçar-se. Reimaginar. Encendre el futur‘. Amb més de 700 expositors, incloses emprese innovadores com Barco, Crestron, KNX, Kramer, LG, Panasonic, Samsung i Sony, per citar alguns, l’àrea expositiva s’ha redissenyat i també comptarà amb una Discovery Zone completament nova, on destaquen fins a 40 noves empreses expositores.

Aprofitant el gran i modern recinte de Gran Via, ISE estrenarà un nou enfocament per a la zona expositiva amb sis àmbits temàtics, distribuïts en cinc pavellons, que agrupen els expositors a les principals àrees tecnològiques, cosa que facilita als assistents la planificació de la seva visita i trobar i comparar la gran varietat de solucions que necessiten per als seus projectes d’integració. Les sis zones són: comunicacions unificades i tecnologia educativa, edificis residencials i intel·ligents, multitecnologia, senyalització digital i exteriors digitals, àudio, i il·luminació i escenaris

Transformació digital d’empreses i negocis
Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Industry IOT Consortium® (IIC™), IOTSWC celebrarà la sisena edició sota el lema Game-changing technologies for industry transformation. L’esdeveniment reunirà els principals proveïdors de solucions industrials i proveïdors de tecnologia de la informació per mostrar les darreres tendències que brinden un avantatge competitiu a les empreses de moltes indústries i promouen la col·laboració en l’ecosistema de solucions tecnològiques.

Amb més de 200 expositors, inclosos ABB, Altair, Amazon Web Services, EMnify, Fiware, Hornet Security, Huawei, Kaspersky, RFPD, Relayr i Siemens, que mostraran exemples de com l’Internet de les coses, la intel·ligència artificial, els digital twins i altres tecnologies poden transformar empreses i negocis, IOTSWC estructurarà el programa de ponències al voltant de cinc temes: optimització empresarial, intel·ligència artificial, connectivitat, seguretat i experiència del client, i comptarà amb ponents d’empreses com Airbus, Bühler, Dow, Johnson & Johnson, LEGO, Nestlé, Construcció PCL i Volkswagen.

Barcelona, 1 de febrer de 2022

Folc Lecha
Tel. (+34) 932 333 555
flecha@firabarcelona.com