IOT Solutions World Congress 2023 potenciarà el sector de solucions tecnològiques transformadores

IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment líder internacional sobre transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives ha obert avui l’acreditació de visitants i congressistes per a l’edició de 2023. Del 31 de gener al 2 de febrer, el certamen tornarà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona per a la seva setena edició, sota el lema Game-changing technologies for industry transformation. IOTSWC tornarà a celebrar-se juntament amb Integrated Systems Europe (ISE) amb la voluntat de consolidar una plataforma d’innovació única que reuneixi els principals proveïdors de solucions industrials i mostrar les últimes tendències amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema de solucions tecnològiques transformadores.

Organitzada per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Industry IOT Consortium® (IIC™) i el Digital Twin Consortium®, l’edició 2023 d’IOTSWC agruparà les conferències del congrés al voltant de cinc eixos – IoT Industrial, Intel·ligència artificial, Digital Twins, Edge Computing, Realitat Augmentada i Tecnologies 5G – i se centrarà en sectors industrials com Healthcare, Manufacturing, Smart factories, Supply chain, Energy and utilities,  Smart buildings i Connected transportation. Un comitè executiu format per una trentena d’experts del sector s’encarregarà de treballar en el programa de ponències. Els membres d’aquest comitè l’integren professionals de companyies com Accenture, Amazon Web Services, Baxter, Dell, Deloitte, Fi-ware, GE, Microsoft, Relayr i Siemens, entre d’altres.

El director d’IOTSWC, Roger Bou, ha assegurat que: “estem convençuts que IOTSWC 2023 experimentarà un salt qualitatiu després de l’exitosa edició de 2022. L’ecosistema de tecnologies de transformació empresarial ha demostrat un gran dinamisme i una ferma voluntat d’impulsar nous projectes, i l’esdeveniment de Barcelona és indubtablement la millor plataforma per trobar socis i solucions en aquest objectiu. A més, la celebració conjunta amb ISE l’any passat va demostrar que es tractava d’una aposta encertada que ha aconseguit obrir nous horitzons als professionals de tots dos sectors i estem encantats de tornar a celebrar-los de manera simultània el 2023“.

Una relació de futur
Després de l’èxit de la primera edició conjunta d’IOTSWC i ISE el 2022, tots dos certàmens han decidit de continuar celebrant-se de manera simultània. En la seva primera cita conjunta, d’ambdós esdeveniments van explorar el terreny comú entre dos grups diferents tecnologies disruptives i el potencial que això ofereix als assistents i expositors. Així, els visitants dels dos salons podran accedir, un cop més, a les àrees d’exposició dels dos certàmens sense cost addicional, mentre que les persones inscrites al congrés d’IOTSWC tindran un descompte del 50% si desitgen inscriure’s en alguna de les conferències d’ISE, i viceversa.

Barcelona Cybersecurity Congress
Per subratllar la importància de la ciberseguretat en un futur cada vegada més connectat i digital, IOTSWC tornarà a acollir el Barcelona Cybersecurity Congress (BCC), un esdeveniment anual coorganitzat amb la l’Agpencia de Ciberseguretat de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. En la seva quarta edició, el BCC reunirà els principals agents i experts en la matèria i plantejarà desafiaments pràctics als professionals d’aquest àmbit amb l’objectiu de perfeccionar els sistemes de protecció de les empreses davant el creixent nombre de ciberatacs.

Barcelona, 29 de juliol de 2022