Ibtm World, aparador mundial del turisme de negocis

El saló més important a nivell mundial de la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius, Ibtm World, se celebra del 19 al 21 de novembre al recinte de Gran Via. Prop de 3.000 expositors de 150 països mostren les novetats del sector en una edició marcada per l’augment d’empreses de la regió d’Àsia-Pacífic i un nou programa per a organitzadors d’esdeveniments corporatius.

Durant tres dies, Ibtm World, que se celebra a Fira de Barcelona des de 2004, reuneix l’oferta de destinacions, agències de viatges, operadors turístics, centres de congressos, cadenes hoteleres i organitzadors d’esdeveniments internacionals.

IBTM World, que espera atreure a 15.000 visitants, organitza més de 70.000 reunions de negocis, desenvolupa activitats de networking i compta amb un ampli programa congressual, en el qual analitzen les últimes tendències del sector i la importància de la innovació, la creativitat, la tecnologia i la sostenibilitat. A més, presenta la jornada Elite Corporate Programme, amb sessions específiques per als organitzadors d’esdeveniments corporatius.

En la 32a edició de la fira IBTM World, la Xina augmenta un 450% la seva superfície neta d’exposició respecte a l’edició anterior. A més, altres països d’Àsia-Pacífic com Malàisia, Singapur i Filipines reforcen la seva presència a la fira i es posicionen com a destinacions noves i innovadores.

Barcelona, novembre 2019