Grans esdeveniments industrials i tecnològics en 2018

Després de la intensa activitat de 2017, aquest 2018 es presenta a Fira de Barcelona ple d’importants esdeveniments. En total, els recintes de Montjuïc i Gran Via acolliran salons i congressos professionals de gran rellevància internacional.
Un dels més importants de l’any serà Alimentaria, que en aquesta edició se celebrarà conjuntament amb Hostelco convertint el certamen en una de les més grans plataformes de la indústria de l’alimentació, l’hostaleria i la gastronomia.
Altres grans esdeveniments de 2017 seran Mobile World Congress (líder mundial en comunicacions mòbils), Smart City Expo World Congress (ciutats intel·ligents), a més de la segona edició d’Smart Island World Congress a Mallorca, Hispack i Barcelona FoodTech (referents en packaging i tecnologia alimentària) o la Barcelona Bridal Fashion Week (moda nupcial).
Seguint amb la línia d’apostar per la nova indústria i les solucions 4.0, Fira concentrarà en dates i recinte els salons In (3D)ustry (fabricació additiva), IoT Solutions World Congress (congrés sobre l’Internet de les Coses) i Healthio (innovació en salut).
També cal assenyalar la celebració per primera vegada a Espanya i a Fira de Gastech, el saló líder mundial de la indústria del gas natural i gas liquat (GNL) que coincidirà amb la Fira Global de l’Energia, GPEX, així com grans esdeveniments corporatius de àmbit tecnològic i mèdic, com el Congrés Mundial d’Oftalmologia (WOC) o VMworld.
Completaran el calendari de 2018 fires de referència en diversos sectors com Caravàning, Barcelona Games World, Liber, IBTM World (turisme de negocis), Manga, Còmic, Sónar, Ensenyament, Arnold Classic Europe, entre d’altres.
En 2018 Fira de Barcelona donarà nous passos en la seva activitat a l’exterior amb la coorganització de salons en altres països, especialment en ciutats de Amèrica Llatina i a Doha, a més d’altres projectes en estudi.
Barcelona, desembre de 2017